Mozaik Showbizz

vatromet za kraj

Bliži se finale showa 'Zvijezde pjevaju', evo što su nam pred večerašnju emisiju otkrili mentori Bojan i Dino

vatromet za kraj

"Pred finale vlada jedna vesela i opuštena atmosfera. Želimo se samo ovu večer zabaviti, ali smo ujedno i tužni jer nam ova avantura s današnjim danom i završava. Želim da sa svim ostalim kandidatima proslavimo ovu prekrasnu priču koju ću, siguran sam, pamtiti cijeli život", rekao nam je Bojan Jambrošić netom prije finala showa "Zvijezde pjevaju".

Otkrio je kako su on i njegova partnerica Ashley Colburn vježbali po tri sata dnevno i smatraju da su spremni ljudima pred malim ekranima pružiti dobru atmosferu. 

"U finalu ćemo pjevati tri pjesme sami i to dvije koje smo već pjevali i jednu novu tematski opisanu kao "pjesmu koja opisuje naš put kroz show", tajnovit je Bojan oko naziva pjesama, ali kad ga upitamo za njegovu partnericu, pun je riječi hvale:

"Kod Ashley mi je definitivno najdraža stvar njezin osmijeh, pozitiva i način rada. Ashley je spremna puno puno raditi kako bi stigla do svog cilja i lijepo mi je vidjeti da ne odustaje ukoliko naiđe na neku prepreku."

Nedavno je ovaj uspješni pjevački dvojac bio pozvan u KBC Zagreb da nastupom obilježe dan Parkinsonove bolesti i tako glazbom razvesele sve prisutne, a osobito djecu koja su na drugim odjelima.  Voljeli bi i dalje nastaviti pjevati zajedno pa ne isključuju snimanje nekog dueta.

Mentor Bojan otrio nam je i što misli o suparničkom paru Tari Thaller i Dini Jelusiću. 

"Mislim da su odlični pjevači i da su definitivno zaslužili finale. Dino je vanserijski vokal za kojeg se svaki puta nanovo iznenadim kako pjeva, a Tara je prekrasna i pjevački je najjače potkovana od svih kandidata koji su bili u showu i vjerujem da je zaslužila svoje mjesto na nekoj broadweyskoj pozornici", zaključuje Bojan. 

Drugi mentor Dino Jelusić također je podijelio dojmove o napetoj večeri pred njima kao i što misli o suparničkom natjecateljskom paru:

"Bojana i Ashley jako volim, ultra su zabavni i uvijek dobro raspoloženi. Također, uvijek su spremni za nastup i vrlo profesionalni. Pjevao sam prvi put s Ashley na probi za finale i bilo je jako zanimljivo iskustvo kada smo Bojan i ja zamijenili partnerice. Među nama nema rivalstva, nema napetosti, to nam više radi publika nego mi sami", rekao nam je Dino.

Kaže da je s Tarom pravi gušt raditi: "Ona je marljiva, temeljita i uvijek se spremi već na prvoj probi. Mi, u principu, sve brzo napravimo i onda duuuugo pijemo kavu", smije se Dino. 

Nakon showa, pobijedili on i Tara ili Bojan i Ashley, kaže, malo će se podružiti sa svim kandidatima a onda u "krpe" jer ga već sutra očekuje koncert u Križevcima. 

Finale osme sezone popularnog pjevačkog showa "Zvijezde pjevaju" započinje večeras u 20.15 sati na HRT-u, nemojte propustiti vatromet za kraj!

Naslovnica Showbizz