Mozaik Showbizz

Priča o hrvatskom uspjehu

'Kako je život nepredvidljiv...': Antonija Blaće našla se na istome mjestu nakon 15 godina, nije samo izgled totalno promijenila, već i razlog dolaska

 Priča o hrvatskom uspjehu

Voditeljica Antonija Blaće posljednjom je objavom na Facebooku razgalila srca mnogih. Zašto? Ispričala je svojim pratiteljima jednu pravu priču o hrvatskome uspjehu, ali sa sretnim završetkom.

I to bez odlaska preko granice. Antonija je svoj put do producentice i voditeljice zadržala u granicama Lijepe Naše gdje se razvila u jednu od poznatijih voditeljica na ekranima, TV lice koje zasigurno brojni prepoznaju...

No prije petnaest godina nije samo izgledala sasvim drugačije i to pokazivala stilom, bavila se i raznim poslovima, među ostalim i skupljanjem čaša nakon partyja. Pa ju je i potaknuo onaj sinoćnji, RTL-ov povodom proslave petanest godina te kuće u Hrvatskoj, na jedan vlastiti osvrt...

"Proslavili smo sinoć 15. rođendan RTL-a. Ispričat ću vam jednu priču o tome kako je život nepredvidljiv. 
Na RTL-ovom prvom partiju ikada, parti koji je obilježio pokretanje RTL kanala, te davne 2004., bila sam prisutna i ja. Ali ne kao kandidat BB-a, a još manje kao voditeljica ili producentica. 
Radila sam najvažniji posao tu večer - skupljala sam čaše! 
Nikada to neću zaboraviti - gledala sam iza šanka tadašnje velike RTL-ove zvijezde i ni u peti mi nije bilo da ću jednog dana i ja tako stajati na pozornici kao dio RTL ekipe. 
Tek sam se par mjeseci nakon prijavila za BB. Poslije su mi rekli da čak nisam bila u prvih 12, nego backup, ali me i tu sreća pogledala pa sam upala jer je netko odustao. 
Tako da ako vam itko ikada kaže - ma nemoguće. E, moguće je!
Hvala vam svima što ste mi dali šansu!", piše Antonija.

Podsjetila je Šibenka tako i one koji su već zaboravili da je bila u Big Brotheru gdje joj je karijera startala. Za razliku od onih koji se i ne ponose baš sudjelovanjem u realityju toga formata, Blaće nikada nije skrivala da joj je upravo taj show bio odskočna daska koja ju je lansirala do današnjeg zaposlenja.

Podsjećamo, danas Antonija sudjeluje u kreiranju i adaptaciji nekih od showova koji se prikazuju na RTL-u, a posljednja emisija u kojoj smo ju gledali u dvostrukoj ulozi, voditeljskoj i producentskoj, je "Gospodin Savršeni".

Naslovnica Showbizz