Mozaik Showbizz

Publika afanala

Zgodna Dalmatinka izazvala pravu pomutnju u popularnom talijanskom showu: 'Hvala majci prirodi!'

Publika afanala

O svestranoj Šibenki Sari Vulinović Zlatan nedavno smo pisali - ljepotica poput nje zaslužila bi svoj dio medijskog prostora i da je upola manje toga ostvarila.

Njena je karijera modela uistinu zavidna, a nedavno se Sara bacila i na drugi kraj modne industrije. S dečkom Thomasom Flaimom kreirala je marku luksuzne obuće, uz sve obaveze stigla diplomirati i odnose s javnošću na zagrebačkom VERN-u.

'Šibenik je premalen za mene': nekadašnja prva pratilja Miss Hrvatske jedna je od uspješnijih Dalmatinki u modi, a rodni grad nakon selidbe joj nedostaje zbog jedne stvari

A potom je bacila i talijansku publiku "u afan". Kako je Sarina adresa već dulje vrijeme u Milanu, a karijeru i gradi u toj talijanskoj modnoj prijestolnici, sudjelovala je nedavno u showu "Ciao, Darvin", svojevrsnoj parodiji na teoriju evolucije Charlesa Darwina.

 

Show je zapravo standardni "igraći" u kojemu natjecateli prelaze određene zapreke i natječu se međusobno, no dobar dio popularnosti duguje svakako ljepoticama koje tu i tamo prošetaju pistom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It was such a great & fun experience. Thanks to all amazing people from #ciaodarwin team!💙

A post shared by Sara Vulinovic-Zlatan (@sara__zlatan) on

Uglavnom su to manekenke, a ovaj je put publiku na koljena bacila upravo Sara. U skladu s konceptom i tonom emisije, voditelj je, prije nego je Šibenka izašla na pozornicu, povikao: "Hvala majci prirodi", nakon čega su kamere zahvatile reakcije muškoga dijela publike. 

Možemo reći da su neki zaista "afanali" na Sarinu ljepotu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🦎

A post shared by Sara Vulinovic-Zlatan (@sara__zlatan) on

Naslovnica Showbizz