Mozaik Showbizz

'KAO TI I JA'

Johnny Štulić 'uskrsnuo' u Sarajevu i razludio fanove: poslušajte ovu izvedbu multitalentiranog Dalmatinca, poklonici Azre stvarno će ostati 'paf'

'KAO TI I JA'

Štovatelji lika i djela Branimira Johnnyja Štulića, koji su to opstali uspkos svemu i koji uvijek u izvedbama njegovih pjesama pronalaze istu "zadovoljštinu" zacijelo su čuli za Zadranina Marka Nakića Njaku, poznatog i kao utemeljitelja Azra Tribute Banda.

Široj publici ovaj multitalentirani glazbenik, koji djeluje i kao bubnjar zadarske grupe "Sexymotherfuckers" ipak je znatno manje poznat, no svatko tko je volio slušati kako Johnny "prede", evo recimo, stihove balade "Kao ti i ja", ostat će duboko pod dojmom kako to radi Njake.

O njegovom sjajnom nastupu sa Štulićevim repertoarom u sarajevskom Domu mladih izvijestio je i BiH portal klix.ba, navodeći kako su Nakićevu izvedbu upotpunili  glazbenici iz DarArta, gudački trio, klarinet, saksofon i klavijature, pri čemu je posebno oduševilo pojavljivanje balerine Ajle Hajdarević za vrijeme izvođenja kultnih balada "Ako znaš bilo što" i "Kao ti i ja".

"Došlo je do čudesne suradnje s DarArtom tj. sa Husom Ećom, koji je osmislio koncept 'Isto Johnny, isto Azra'. Nadam se da će ovaj koncept obići cijeli Balkan i da će se prvi put nešto dopasti i samom Johnnyju" - izrazio je nadu Zadranin.

Novinari iz susjedstva pišu kako su fanovi uživali u "Johnnyjevoj inkarnaciji", a kako je to izgledalo i zvučalo pogledajte u videu:


Zanimljivo je i kako je ovaj Zadranin rođen 1979. godine, dakle iste one u kojoj je snimljena prva "Azrina" singl ploča.

 

Naslovnica Showbizz