Mozaik Showbizz

SVE SU PREGRMJELI

Dalmatinci u 'Superparu' dirnuli iskrenošću: I moji i njeni starci su poludili zbog razlike u godinama, još je ona bila razvedena s dvoje djece...

SVE SU PREGRMJELI

Premda im dobar dio sustanara nije bio osobito sklon i iskreno su društvo našli tek u Jani i Miroslavu, zadarski par, Matea Ljubanović i Luka Zelenčić oduševili su opuštenošću s kojom su pričali o ne osobito omptimističnim počecima svoje ljubavne veze.

Inače prilično šutljivi i samozatajni Luka ispričao je kako mu u familiji nisu bili preoduševljeni vezom s osam godina starijom Mateom, te činjenicom da je razvedena i majka dvoje djece.

- Teško nam je bilo na početku jer su moji poludjeli što je Matea starija od mene osam godina, rastavljena i ima djecu, a ni njezini nisu bili zadovoljni. Ali nismo se dali... - ustvrdio je Luka, koji jeupoznao ljubav svog života kad je došao popraviti nešto u kafiću, u kojemu je ona tada radila.

"Normalno da su na kraju to prihvatili i njezini i moji, ali bilo je nezgodno..." - prisjećao se Luka događanja od prije 11 godina,kad je započela fatalna ljubavna veza koja je svu svoju snagu pokazala i u aktualnom showu.

42-godišnja Matea Ljubanović i 34-godišnji Luka Zelenčić imaju troje djece, od kojih je dvoje iz Mateina prvog braka.

Luka svoju suprugu opisuje kao duhovitu, pronicljivu, empatičnu, kreativnu i tvrdoglavu.

Koliko su otvoreni prema svim izazovima života svjedoči i njihov stav kako ih čeka "još puno iskušenja i stvari koje nisu isprobali"...

Naslovnica Showbizz