Mozaik Showbizz

PORINOVSKI ŠUŠUR

Splitski pjevač predstavio knjigu, ali i dotjeranu liniju i imidž, Massimo stigao u nesvakidašnjim cipelama

PORINOVSKI ŠUŠUR

Porinovski šušur zavladao je u Rijeci i okolici. Večeras će se, kao što je poznato, održati dodjela diskografskih nagrada uz izravan prijenos na HTV-u, a fanovi domaće glazbe mogu očekivati nastupe, između ostalih, i Antonele Doko, Detoura, Kensington Lime, Massima, Mile Kekina, Nene Belana, Nine Badrić, Parnog Valjka, Petra Graše, Vatre, Vojka V, jednog od najnominiranijih glazbenika.

Dodjelu Porina će voditi Iva Šulentić i Ivan Vukušić, nagrade će uručivati mnoge poznate osobe iz društvenog i javnog života, poput Daniele i Ema Gračan, Ćire Blaževića, Mrle i Prlje...

U sklopu porinovskih događanja održala se i promocija notnog albuma Nene Belana, na kojoj su uživali brojni znatiželjnici, ali i poznata lica iz glazbenog biznisa poput Zrinka Tutića, Želimira Babogredca i Mije Dimšić, Siniše Škarice, koji je snimljen u dobrom raspoloženju u društvu svoje supruge Jasne.

Neno Belan, koji je pojasnio kako će glazbeni simpatizeri s njegovom notnom knjigom moći vrlo jednostavno svirati njegove pjesme, jer u njoj imaju "sve, harmonije, tekst, melodiju", na promociji se pojavio u zanimljivom "outfitu", te primjetno vitkije linije.

Njegovim pjesmama je pljeskao, između ostalih, i kolega i prijatelj Massimo, koji je guštao i u čaši dobrog vina i zagrljaju svoje supruge Ene.

Naslovnica Showbizz