Mozaik Showbizz

male stvari

Zvijezdi 'Teorije velikog praska' anonimni obožavatelj uljepšao dan: Ovo je gesta koju nikada neću zaboraviti

male stvari

Ne kaže se zalud "male stvari čine svijet ljepšim. Jedna takva sitnica dogodila se zvijezdi serije "Teorija velikog praska", glumici Kaley Cuoco, koju je razveselio jedan anonimni obožavatelj.

Njegova gesta toliko ju je oduševila da je podijelila s cijelim svijetom.

Priču je objavio TMZ magazin, a Kaley je sama ispričala koliko je pogrešaka taj dan napravila. Naime bila je toliko rastresena i nervozna da je tijekom ručka u meksičkom restoranu Sharky's u kalifornijskom gradiću Calabasas izašla iz restorana, a novčanik s karticama i svim dokumentima zaboravila na stolu. Nestanak je primijetila nešto kasnije kada je stigla u hotelsku sobu.

- Bila sam potpuno u panici, nisam niti znala što napraviti, cijeli život mi je odjednom nestao, bila sam sva u suzama – ispričala je Cuoco.

Nazvala je restoran gdje je dobila odgovor da je novčanik kod njih.

Naime, jedan od gostiju primijetio novčanik na stolu, te prišao menadžeru i objasnio tko je vlasnica. Napisao je na novčaniku Penny. Svoje podatke, međutim, nije ostavio, tako da Kaley Cuoco ne zna tko je to "sačuvao njen život".

- Tko god da je voljela bi ga upoznati. Dugujem mu veliku zahvalnost i nikada neću moći dovoljno zahvaliti što je jedan moj loš dan potpuno preokrenuo. Vratio mi je vjeru u ljude – kazala je Kaley koja je i preko Instagrama poslala poruku "nepoznatoj osobi" kako bi se još jednom zahvalila.

Naslovnica Showbizz