Mozaik Showbizz

ONI SU SUPERPAR

Gledatelji su proplakali od smijeha uz Tocu gluhog kao top, ali životna drama njegove voljene supruge, koju nikad nije pričala, tek će izazvati velike emocije

ONI SU SUPERPAR

"Što najviše mrziš na meni?" pitala je Bada svog voljenog brkajliju, dok je on pokušavajući složiti fotografiju njenog lica pobrkao sve ponuđene kocke, održvajući jedva koncentraciju na tom dijelu.

A kamo li da bi uspio paralelno slušati i čuti što ga Bada u istom zadatku pita.

"Što najviše mrziš na meni?" - ponovila je opet kovrčava Slavonka, dok je zbunjeni Toca ponavljao: "Što najviše mrzim na sebi?..."

"Ma na meni!" - pokušavala ga je resetirati.

"Što najviše mrzim na sebi?" - i dalje se zbunjeni i nagluhi natjecatelj "Superpara" nije mogao sjetiti, izazivajući kod voditelja i gledatelja suze od smijeha.

Bada i Toca, punim imenom Blaženka i Tomislav Župan, kod gledatelja bi večeras mogli izazvati suze suosjećanja, jer je simpatična gospođa otvorila dušu o najtežim trenucima u svom životu, onima u kojima je ostala u invalidskim kolicima...

Svi pratitelji RTL-ovog kulinarskog showa "Tri, dva, jedan kuhaj!" itekako se sjećaju Bade i Toce, presimpatičnog bračnog para koji se natjecao za titulu najboljih kuhara amatera.

Tocina dobrodušnost i Badina strpljivost i u za živce najzahtjevnijim momentima, kad su svi drugi "pucali", ušla je u anale ovog tv formata.

Bada i Toca inače su zajedno 38 godina, Blaženka je Tomislavova prva ljubav, a ona još itekako pamti njihov prvi susret na klupi u parku, koja i danas postoji.

Bada za svog Tocu kaže da je osoba od povjerenja, izvrstan organizator, iako ponekad tvrdoglav.

Za svoju voljenu suprugu Toca ističe da je pametna, lijepa, dobra, a najviše cijeni što je blaga.

Upitani što ih je motiviralo da se opet prijave u tv show, vječno zaljubljeni par rezimira:

"Zajedno smo toliko dugo, sa svima smo dobri i skoro sve radimo zajedno u životu, činilo nam se da je to to“ - rezimiraju simpatični Župani.

Naslovnica Showbizz