Mozaik Showbizz

TENZIJE U KUĆI

Slijedi druga runda: nakon što je morala hodati po izmetu djevojka Gospodina Savršenog u novom showu RTL-a kandidatima najavila rat

TENZIJE U KUĆI

Na RTL-u je počelo prikazivanje novog showa Superpar, a već u prvoj epizodi pale su prve tenzije, ali i neobični zadatak kojeg su dobili kandidati od kojih su najviše pažnje privukli Hana i Goran iz Gospodina Savršenog.

Djevojke su morale tražiti ključeve u štali među izmetom, dok su se muškarci na njih kladili. Goran je tako na djevojku uložio svega 555 kuna što se pokazalo kao mudra odluka jer ona naposljetku nije pronašla nijedan ključ. - Ovo je deset puta gore nego što sam mislila, radije da nisam ušla, rekla je Hana kopajući po izmetu.

Pobjednica Jana kasnije je birajući sobe za parove odlučila Gorana i Hana smjestiti u kamp prikolicu što je kod manekenke izazvalo veliko negodovanje s obzirom da je u tom trenutku bila prehlađena. U idućoj emisiji imat ćemo priliku vidjeti njezin obračun s Janom prije čega je kazala kako će je ovo samo ojačati te da sada grize do kraja. 

Atraktivna Zagrepčanka u vezi je s Goranom pola godine, a iako održavaju vezu na daljinu radi njegovih poslovnih obveza u Njemačkoj zasad sve funkcionira kako treba. Ako pobjede u Superparu dobit će nagradu od 100 tisuća kuna.

Naslovnica Showbizz