Mozaik Showbizz

ŽELI POSTATI ŽENA

Slavni britanski glazbenik šokirao fanove: Sam Smith otkrio kako razmišlja o promjeni spola

ŽELI POSTATI ŽENA

Britanski pjevač Sam Smith u razgovoru s glumicom Jameelom Jamil priznao je kako razmišlja o promjeni spola što je izazvalo pravi šok i nevjericu među njegovima fanovima.

- Ponekad zaista razmišljam kao žena u svojoj glavi. Često sam se morao preispitivati želim li promjenu spola i to je nešto o čemu ozbiljno i dalje razmišljam. Nisam ni muško ni žensko. Mislim da plutam negdje između jer se u mom tijelu i umu oduvijek odvijao neki rat, iskren je bio pjevač koji je prije pet godina priznao da je homoseksualac, ali i da mu tijekom odrastanja nije bilo strano odijevati se u žensku odjeću.

- U određenom periodu svoga života nisam posjedovao nijedan komad muške odjeće. U školu sam odlazio jako našminkan, s umjetnim trepavicama, u tajicama, martensicama i ogromnim krznenim kaputima. Trajalo je to dvije i pol godine, još sam i sada lud za visokim potpeticama, svojedobno je rekao.

Vlasnik hitova Stay with Me, I'm Not the Only One i Too Good at Goodbyes rođen je 19. svibnja 1992. u ruralnoj sredini udaljenoj sedamdesetak kilometara od Londona. Još od rane dobi trpio je maltretiranje vršnjaka i homofobne ispade zbog svoje seksualnosti o čemu često progovara u pjesmama.

- Osjećam se kao da me pjesme otkrivaju, kao da pokazuju homoseksualnog mladića kakvim sam postao, jednom je rekao Sam Smith.

 

Naslovnica Showbizz