Mozaik Showbizz

Drnišanka u akciji

Ecija Ojdanić otkrila koja joj hrana nikad nije na tanjuru, a zbog toga je i dotjerala liniju, pokazala je i zavidne trbušne mišiće

Drnišanka u akciji

Da se Ecija Ojdanić "utrenirala" kako spada, jasno je svima. Ne samo da glumica izgleda bolje nego prije desetak godina, već su i novosti o njenome sudjelovanju u trkama, maratonu te treninzima u koje se "bacila" naglavačke, preplavili prostor medija.

Ali apsolutno zasluženo. Drnišanka je jedan od boljih primjera koje smo u zadnje vrijeme vidjeli, a dokazuju kako i žene srednjih godina mogu po prvi puta u životu otkriti vježbanje i u tome biti vraški dobre. Ako vam nije dovoljna Ecijina potvrda s maratona, pogledajte onda njene trbušne mišiće.

Pokazala ih je u novome videu Glorije, a otkrila i još ponešto o svom novom režimu i načinima na koje zadržava kilograme u granicama u kojima želi.

"Ja sam otkrila sportski život u 40-im godinama života, dakle nikad nije kasno. Počela sam se ozbiljno baviti trčanjem, trčala sam deset polumaratona i jedan maraton na što sam iznimno ponosna, ali ono što je moju formu dovelo u ovo stanje su pripreme za ples", priča glumica koja je jedna od natjecateljica u ovogodišnjem izdanju Plesa sa zvijezdama.

"Plešem svaki dan tri sata dnevno, preskačem konop i idem dva puta tjedno u teretanu...", otkriva dalje.

 

"Veliki sam gurman i volim sve jesti, jednom tjedno se pošteno najedem, a ostale dane jedem laganije, riba, povrće... Ono što baš ne volim je fast food, evo iskreno. Volim pizzu, volim dobre ćevape, ali nikakav fast food ne dolazi u obzir", kaže.

Naslovnica Showbizz