Mozaik Showbizz

Krivi spoj

'Ostali smo neugodno iznenađeni, nismo odgovorni': organizatori Sevinog propalog koncerta tvrde da Splićanka laže u svojoj objavi, evo što su napisali u priopćenju

Krivi spoj

Povodom objave novog albuma, "Halo", Severina je krenula na turneju promocije, no zasad ne ide sve po planu.

Splićanka je koncert koji je trebala održati 13. travnja u Začretju u utorak otkazala zbog, kako navodi "problema nastalih između organizatora koji su dogovarali koncert". No ti isti organizatori ponudili su javnosti malo drugačiju priču.

Na Facebook stranici kluba u kojem je pjevačica trebala gostovati osvanula je isprika svima onima koji su kupili karte, ali ova se ne slaže u potpunosti sa prethodno serviranom izjavom na Sevinoj stranici.

"Poštovani,

sa iskrenim žaljenjem primorani smo vas obavijestiti kako se koncert Severine, dogovoren za dan 13.04.2019. ispred trgovačkog centra Roses Outlet u Sv. Križu Začretje, neće održati.

Također Vas želimo obavijestiti da smo ostali neugodno iznenađeni objavom na službenoj facebook stranici Izvođača, koji razloge otkaza vidi u navodnim problemima nastalim između organizatora koji su dogovarali koncert, iako tome nije tako.

Ne želeći špekulirati o razlozima jednostranog otkaza koncerta, ne možemo se oteti dojmu da razlozi leže u najvjerojatnije narušenim poslovnim odnosima ovlaštenog zastupnika Izvođača i samog Izvođača, o čemu je u više navrata pisano u javnim medijima, a koji su se pojavili nakon što je sklopljen ugovor o organizaciji koncertnog nastupa.

Svima koji su kupili ulaznice, novac će biti vraćen na prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupljene.

Iako se ne smatramo odgovornima zbog neodržavanja koncerta, iskreno se ispričavamo svima koji su namjeravali doći na koncert.", stoji u priopćenju publici.

Kako je došlo do "krivog spoja", ne znamo, no možemo čak dvaput citirati Sevine stihove. "Zar je važno tko je kriv", priupitali su se i neki razočarani fanovi, prigodno, budući da od koncerta neće biti ništa, a prepirke ostavljaju krivcima za neodržavanje. Tko god oni bili.

 

Naslovnica Showbizz