Mozaik Showbizz

EVO IH OPET!

Iznenadit ćete se tko će u novom showu pokušati dokazati da je najbolji bračni par u Hrvatskoj: gledatelji su ih obožavali pratiti za špakerom

EVO IH OPET!

Svi pratitelji RTL-ovog kulinarskog showa "Tri, dva, jedan kuhaj!" itekako se sjećaju Bade i Toce, presimpatičnog bračnog para koji se natjecao za titulu najboljih kuhara amatera.

Tocina dobrodušnost i Badina strpljivost i u za živce najzahtjevnijim momentima, kad su svi drugi "pucali", ušla je u anale ovog tv formata.

Blaženka i Tomislav Župan, kako je zapravo ovaj par zove, sad se prijavio u novi RTL-ov projekt "Superpar", u kojem bi voljeli dokazati da su kao par zaista - super!

Bada i Toca inače su zajedno 38 godina, Blaženka je Tomislavova prva ljubav, a ona još itekako pamti njihov prvi susret na klupi u parku, koja i danas postoji.

Bada za svog Tocu kaže da je osoba od povjerenja, izvrstan organizator, iako ponekad tvrdoglav.

Za svoju voljenu suprugu Toca ističe da je pametna, lijepa, dobra, a najviše cijeni što je blaga.

Upitani što ih je motiviralo da se opet prijave u tv show, vječno zaljubljeni par rezimira:

"Zajedno smo toliko dugo, sa svima smo dobri i skoro sve radimo zajedno u životu, činilo nam se da je to to“ - rezimiraju simpatični Župani.

Što planiraju napraviti s nagradom ukoliko je osvoje, zasad nisu otkrivali, kad su ih prijatelji prijavili u show "Tri, dva, jedan kuhaj!" priznali su da im je želja posjetiti Denver, gdje imaju rodbinu koja ih stalno zove, i - Las Vegas!

"U Las Vegasu bi najprije otišli u “Zalagaonicu” Dannyja i Ricka" - ispričali su onda Bada i Toca, otkrivajući svoju najdražu reality seriju.

 

Naslovnica Showbizz