Mozaik Showbizz

Ovaj put ne

Došla je na broj 36, skinula se i pokazala to: Barbara Kolar izgleda bolje nego ikad, a jednim trikom sebi je 'zapečatila sudbinu'

Ovaj put ne

Kada je netko većinu svog radnog vijeka pod svjetlima reflektora, na ovaj ili onaj način, jasno je da će ga javnost komentirati, češće i brutalno "poklopiti", osim ako baš ne uspijeva manjkom osobnosti uporno prolaziti ispod radara.

Što svakako nije slučaj s Barbarom Kolar. Ne samo da voditeljica angažmane odrađuje kao na traci, djeluje nam i kao da u zadnjih desetak godina nije uzela ni dana godišnjeg odmora. Svoju sveprisutnost potvrdila je i pojavljivanjem u showu "Zvijezde pjevaju", a gledatelje, po tko zna koji put, uspjela šokirati izgledom.

Samo pozitivno, dakako. Iako otkad zna za sebe, kako je nebrojeno puta naglasila, muku muči s viškom kilograma, osvanula je u izdanju kojeg se ne bi posramila prosječna manekenka. 

Nedavno smo s njom popričali o režimu kojeg se dohvatila pred angažman koji ju je s Antene Zagreb vratio na male ekrane. Otkrila nam je da liniju "teše" u kuhinji;  jede puno sezonskog voća i povrća, a ne koristi više ni rafinirani šećer ni umjetna sladila.

Barbara Kolar smršavjela i pokazala vitku liniju: otkrila nam je i kako je uspjela u tome

Ovaj put o "gorućoj temi" prodiskutirala je s novinarima Glorije. Skidajući komad po komad "viška" odjeće, Kolar je pokazala uistinu manekensku figuru, a otkrila je i kako se iz konfekcijskog broja 36 ne planira tako skoro vratiti na "staro". 

Jednim udarcem poželjela je dostaviti javnosti, kaže, odgovore koji uključuju i onaj na strašno pitanje "kako jedna sredovječna žena malo skine kile".

"Puno puta sam u životu svoje veliko tijelo smanjila na neko malo manje tijelo, međutim, sklona sam recidivu... Odlučila sam da ću, kada dođem na konfekcijski broj koji mi se sviđa, baciti svu odjeću konfekcijskih brojeva koji mi se ne sviđaju", priča Kolar, koja je, dodaje, uvijhek čuvala veću odjeću za ponovne "veće" faze.

Ovaj put ne. Sva je odjeća udaljena iz ormara, tako da ne ostavlja sebi ni najmanju mogućnost ponovnog nakupljanja kilograma. Nitko sebe ne želi dovesti u situaciju da doslovce nema što odjenuti ujutro na posao, pa je voditeljica ovim trikom sebi, možemo reći, zapečatila sudbinu.

Što je još otkrila, pogledajte u videu.

Naslovnica Showbizz