Mozaik Showbizz

Bez komentara

Mario Mlinarić odlazi iz 'Života na vagi'? Navodno ga nećemo gledati u novoj sezoni, a već se šuška o zamjeni: upoznajte bivšeg veslača koji danas osvaja u teretani

Bez komentara

S prvim danima ljeta RTL planira početi sa snimanjima nove, četvrte sezone popularnog showa "Život na vagi", čije bi se epizode trebale emitirati ove jeseni. Sve je izglednije kako u njima više nećemo gledati trenera Marija Mlinarića, koji se prema našim izvorima, zahvalio producentima na pozivu.

Kondicijski trener i profesor kineziologije navodno ima druge planove preko ljeta pa samim time i nedovoljno vremena da se posveti zahtjevnom poslu u showu, gdje gotovo svakog trenutka tijekom četiri mjeseca treba biti na raspolaganju kandidatima u borbi s kilogramima. Producenti emisije posljednjih su se dana dali u potragu za novim trenerom koji će uz Sanju Žuljević biti potpora svojem timu. Već su obavili nekoliko razgovara, a saznajemo kako je jedan od najizglednijih Mlinarićevih nasljednika Mario Vekić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Vekić - Osobni trener (@mariovekic_osobnitrener) on

Rođeni Osječanin, visok 190 centimetara, bio je član hrvatske veslačke reprezentacije i osvojio je medalje na velikim međunarodnim veslačkim natjecanjima. Osim toga, certificirani je instruktor fitnessa te kroz jedinstvenu metodu Aviron Fit pomaže svojim polaznicima da se bolje osjećaju u svom tijelu, ujedno jačajući samopouzdanje.

- Nakon završetka karijere stekao sam određeno znanje i bogato iskustvo, za koje smatram da može biti od ogromne vrijednosti, ali da će ta vrijednost propasti ako ga ne nastavim prenositi dalje. U veslanju je situacija takva da kad veslači završe sa sportskom karijerom, odjednom se nalaze u nepoznatoj situaciji – moraju se dalje snaći sami za sebe, kao da nas nikada nije ni bilo - kazo je Vekić.

- Kad sam to shvatio, morao sam donijeti brzu odluku što i kako dalje. Znao sam da želim raditi ono što volim, samo sam morao pronaći način kako da to bude aktivnost koja će moći platiti račune. Kako sam već imao nekih trenerskih iskustava u veslanju, a nekoliko ljudi me je tražilo savjete vezano uz programe treninga i rekreacije, shvatio sam da bih mogao u pozivu instruktora fitnessa pronaći svoje buduće zanimanje - ispričao je bivši veslač.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Vekić - Osobni trener (@mariovekic_osobnitrener) on

Gledateljima reality showa mogao bi biti poznat jer je već gostovao u prvoj sezoni "Života na vagi", a pojavio se i u "Gospodinu Savršenom" kada je s natjecateljicama u vili vježbao pilates. Iako smo poslali upit RTL-u da nam potvrde da Mario Mlinarić više neće biti dio showa, službeno priopćenje nismo dobili, a ni on nije htio ništa komentirati.

Sudjelujući u tri sezone "Života na vagi", nekadašnji Mister turizma, koji se također okušao i kao glumac, maneken i televizijski voditelj, a 2009. pobijedio je i u "Farmi", postao je miljenik televizijskih gledatelja, ali i kandidata kojima je bio velika potpora u skidanju kilograma i u vanjskom svijetu.

Odlaskom iz gledane emisije zasigurno će rastužiti i buduće kandidate i gledatelje, no oni će i dalje moći pratiti njegov rad jer Mlinarić, poznat i kao stručni suradnik Mirka Filipovića, često u javnosti organizira brojne humanitarne akcije vezane za promociju sporta i zdravlja.

Naslovnica Showbizz