Mozaik Showbizz

VIŠE NE PATI

Svjetski kuloari bruje da se Angelina Jolie zaljubila, neki tvrde i da planira udaju, evo tko je navodno osvojio njeno ranjeno srce

VIŠE NE PATI

Najpoznatija "Anđa" na svijetu, američka glumica Angelina Jolie, naime, nakon bura i nevera koje je prošla s bivšim suprugom Bradom Pittom, čini se – udaje se.

U celebrity krugovima sve su glasnija šuškanja da Jolie ljubi tajnovitog milijunaša, te da se za njega čak i zaručila.
Što je ipak možda najvažnije za duševni mir glumice, donedavno ozbiljno narušena zdravlja, čini se da je svoju veliku ljubav, Pitta – preboljela.

Jer, dok je nakon neugodnog razdvajanja Brad našao utjehu u ljubovanju s mladicom koja izgleda kao mlađa verzija Angeline, ona je pak samovala, a svu ljubav preusmjerila na djecu.

Ipak, svanuli su novi dani i za nju, odnosno opet joj se ukazala ljubav na obzoru.

Prema pisanju američkih medija, glumica, redateljica i ambasadorica UNHCR-a ne samo da izlazi s misterioznim bogatašem s kojim je zaručena, nego bi se novopečeni par trebao uskoro i vjenčati, i to u Francuskoj.

Neki novinari su prenijeli informaciju da je Pitt za ovu vijest saznao preko kćeri Shiloh, te da mu nije "najbolje sjela".

Drugi, pak, izvor veli da "priča ne drži vodu", odnosno da 43-godišnja Angie trenutno nije ni u kakvoj vezi, te da će za nju biti spremna tek nakon što okonča brakorazvodnu trakavicu.

Kupovanje vremena do službenog obznanjivanja zaruka ili notorna istina? Bez sumnje, znat ćemo uskoro...

Naslovnica Showbizz