Mozaik Showbizz

Poznata lica

'Ne znam što su čuli o meni, no mislim da se ne trebaju bojati': konačno otkriveno tko će sjediti u žiriju popularnog showa, jedan je član posebno 'papren'

Poznata lica

Odnedavno znamo imena natjecatelja koji će zabavljati gledatelje u nadolazećoj sezoni "Plesa sa zvijezdama", a nova matična kuća showa, Nova Tv, oglasila se konačno i o članovima žirija.

Strogi, ali pravedni suci prvog izdanja koje se neće prikazivati na HRT-u bit će Dinko Bogdanić, Almira Osmanović, Nicolas Quesnoit i Tamara Despot, a voditelji elegantni duo Mia Kovačić i Janko Popović Volarić.

Otkrivena imena natjecatelja nove sezone 'Plesa sa zvijezdama': Splićanku ćemo gledati u sasvim novoj ulozi, pridružit će joj se hrpa poznatih lica

"Plesni spektakl", kako najavljuju emsiiju prije njenoga prikazivanja, okupit će i 11 plesnih parova, a kako se pripremaju za show otkrili su i uzbuđeni suci.

"Nije da neću baš biti stroga, ali imat ću svakako razumijevanja da su na podiju ljudi iz drugih profesija. Glumci u okviru svog obrazovanja imaju scenski pokret, dakle uče plesati, pa ću prema njima možda biti malo stroža, ali naravno da netko ima više talenta", kaže za InMagazin bivša nacionalna baletna prvakinja i glumica Almira Osmanović.

"Ne znam što su čuli o meni, no mislim da se ne trebaju bojati", našalio se pak Dinko Bogdanić koji je oduvijek poznat kao "papren" i bez dlake na jeziku.

"Mislim da će biti zadovoljni mojim ocjenama, a hoću li biti strog, to sve ovisi o njima", ublažio je dojam poznati plesač i koreograf.

Tamara Despot predviđa da će stroga strana žirija svakako biti ona - baletna. ''Vrsta plesa kojim su se oni bavili dosta je stroža od naše po pitanju tehničke izvedbe i podrške'', priča Tamara za Dnevnikhr.

No kako će se natjecatelji snaći u novim ulogama, pa i kako će žiri ocijeniti njihov trud, vidjet ćemo uskoro. Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, natjecatelje je nervoza već dobrano "oprala", a uzbuđenje je na vrhuncu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Red, rad i disciplina kod @damir_horvatincic! 🙂 #plessazvijezdama #NovaTV

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Naslovnica Showbizz