Mozaik Showbizz

NEPREŽALJENI KOLEGA

Bila je i Ceca, Nada Obrić, Zorica Brunclik: nema tko nije plakao za Šabanom na sprovodu u Aleji velikana, Kurir objavio video

NEPREŽALJENI KOLEGA

Veliki broj kolega, javnih ličnosti i običnih građana došao je na pogreb pjevača Šabana Šaulića javio je u opsežnoj reportaži srpski Kurir, koji je objavio i video s mjesta događaja.

Pogreb se održao u poslijepodnevnim satima, a Šaulić je pokopan u Aleji zaslužnih građana, gdje se okupilo 7 tisuća ljudi.

Vijest šokirala fanove narodnjačke legende: poginuo Šaban Šaulić, liječnici ga nisu uspjeli spasiti, posvetom supruzi od dana ranije dodatno rasplakao obožavatelje

"Dokle god je njegove muzike, on će živjeti sa nama. Maksimalno vam hvala što ste došli da ispratite našeg kralja, muža, oca, kuma, dedu... Želim da vam se zahvalim, svima koji ste došli, vi ste proveli više vremena sa njim, možda ste ga i bolje znali. Moj otac danas nije otišao, dok je god njegove muzike, on će živjeti s nama. Pozivam vas na kolektivni ručak. Neka mu je vječna slava" -održao je govor Šabanov sin Mihajlo.

Neutješna je bila udovica Gordana, kao i kćeri Ilda i Sanela.

Video pokazuje silinu udarca: vozač Mazde koja je usmrtila Šaulića bio je navodno pijan i bez vozačke dozvole

"Ne postoje riječi da ublaže tugu, ali je on svojim životom i radom dirnuo toliko ljudi. U ime obitelji, želim vam izraziti veliku zahvalnost" -  rekao je Šabanov glasnogovornik Goran Jovanović.

Nastup koji je dotukao legendarnog Šaulića: pjevač u emisiji u kojoj je bio sudac jednom nije mogao suspregnuti suze, za njim krenula i kolegica

Na ispraćaju su viđena i brojna poznata lica poput Cece Ražnatović u pratnji sestre Lidije, kao i pjevačice koje su karijeru izgradile tijekom 80-ih i kojih se sjeća publika i s ovih prostora jer su bile dijelom televizijskog "mainstreama", poput Nade Obrić i Zorice Brunclik.

Kurir je emitirao i video s mjesta događaja:

 

Naslovnica Showbizz