Mozaik Showbizz

DALEKO OD OČIJU

Tarik je to obavio u stanu, Gruica u šumici na Šolti: pročešljali smo gdje su sve domaći celebrityji osmislili svoje intimne svečanosti

DALEKO OD OČIJU

Što se dogodi u Las Vegasu, o tome će se pričati, pokazuje to tajno vjenčanje Elle Dvornik i njezina dugogodišnjeg dečka, zaručnika, sada i bračnog druga Charles Pearcea.

Kći Dina Dvornika je nakon sudbonosnog - "uzimam", na društvenim mrežama ispričala priču o njihovu slučajnom londonskom susretu, koji je u Nevadi okončan "Just married" ljubavnim scenarijem. I popratila to serijom idiličnih fotografija s intimnog ceremonijala, na kojima se vide samo njih dvoje, nasmijani, sretni, s verama na ruci, oduševljeni čak i pod lasvegaškom kišom. No, u tom kraju svijeta, rekla je Ella, ona na vjenčanju znači sreću.

Lista Hrvatica i Hrvata koji su pred oltar otišli na skrivenim ceremonijalima, daleko od očiju javnosti i novinara, samo u krugu najbližih, podugačka je. I svako malo na njoj osvanu nova imena, što javnost uglavnom dozna nakon što na društvenim mrežama osvane pokoja intrigantna fotka. A, ekipa potom u komentarima krene s čestitkama.

Evo nam nekih od zadnjih primjera, u tajnosti, u bliskom krugu vjenčali su se Goran Ivanišević i njegova odabranica, sada i majka zajedničkog djeteta glumica Nives Čanović. Vjenčanje je obavljeno u Zagrebu, a zanimljivo je kako ni dan danas važniji detalji s njega nisu izašli u javnost.

Poznato je tek kako je Nives jako željela malu svečanost u društvu najbližih osoba. Ivanišević se tajno vjenčao i sa zadnjom ljubavi, bivšom manekenkom Tatjanom Dragović, i to u Kaliforniji.

Posao riječkog pjevača Marka Tolje je sve samo ne zatvoren u uska četiri zida. No kada je njegova privatnost u pitanju, tada mnoge stvari ostaju daleko od gladnih očiju javnosti. Vidjelo se to na Markovu prošlogodišnjem vjenčanju, u kojem je sudbonosno DA izrekao dugogodišnjoj odabranici srca svoga, Ani Ivančević.

Da se nešto stvarno dogodilo doznalo se tek kasnije, nakon što je objavljena fotka prelijepe Ane u raskošnoj vjenčanici. I pristigla potvrda kako je Marko s voditeljem Ivanom Vukušićem i nekolicinom prijatelja proveo nezaboravnu beogradsku momačku večer.

Sjetimo se kako je i Tarik Filipović na ludi kamen skočio u Zagrebu, na tajnom vjenčanju s nekadašnjim misicom Lejlom Šehović, nakon godinu dana veze. Tek naknadno se pisalo kako je popularni glumac i voditelj vjenčani obred imao u jednom zagrebačkom stanu, i to baš u Silvestarskoj noći. O tom događanju, pisalo se, ništa nisu znali ni njegovi najbliži prijatelji, što govori o želji za tajnošću mladog para.

Glumice jako vole tajna vjenčanja, netko će reći kako je to možda i zbog činjenice da su u većem dijelu svog života pod stalnom pažnjom javnosti. Judita Franković se primjerice u tajnosti udala u Ljubljani za svog dugogodišnjeg dečka Marka Brdara.

S njim je prethodno devet godina bila u vezi. U tajnosti se za 35-godišnjeg Nenada Medančića ortopeda iz Pazina udala i Nataša Janjić, koja je upravo postala mama. Ljubav se dogodila slučajno, nakon niza ljubavnih brodoloma, a što s tiče vjenčanja o njemu se doznalo tek nakon zajedničke božićne čestitke. Pisalo se kako je blistala u šljokicama.

Severina je s Igorom Kojićem imala čak tri vjenčanja, jedno u Istri, drugo u Beogradu i treće tajno u Africi. Održano je ono u Zanzibaru, a na njemu je zablistala u tradicionalnoj nošnji plemena Masai.

Tajno se udala i voditeljica Jelena Glišić, na vjernost se obvezala poduzetniku Krešimiru Lešiću, i za to su znali tek obitelj i njeni najbliži prijatelji. A na tihi, intimni obred odlučila se svojedobno i riječka pjevačica Martina Vrbos koja se za Bogoljuba Vidakovića udala u Istri.

Tihih vjenčanja ima još, glumica Ana Gruica se na maloj, obiteljskoj svečanosti na Šolti udala za psihijatra Borana Uglešića. Bijele kecelje su očito privlačne, a pokazuje to i glumica Tamara Garbajs koja je prvo bila u vezi s liječnikom Andrejom Rothom, a onda se naglo udala za njegova šefa, uglednog liječnika i predstojnika Klinike za tumore Danka Velimira Vrdoljaka.

Glumica Ana Majhenić je svoje vjenčanje s Antunom Hercegom objavila na društvenim mrežama, a potajno, u krugu najbližih u brak su ušli i glumci Jelena Perčin i Momčilo Otašević. Potiho su u brak ušli i Jelena Majić i Darko Juranović D'Knock, ali i poznati srpski TV i kazališni glumac Stefan Kapičić koji se u SAD-u očenio za glumačku kolegicu Ivanu Horvat.

Naslovnica Showbizz