Mozaik Showbizz

Presretna mama

Nataša Janjić podijelila prvu sliku djeteta, 'isplivalo' još detalja s poroda

Presretna mama

Nataša Janjić javila se prvi put nakon rođenja svoje bebice - podijelila je prvu fotografiju obitelji, otkrila i neke detalje o sinčiću kojeg su ona i suprug Nenad Medančić odlučili nazvati Toni.

Poznata prijateljica Nataše Janjić otkrila ime bebe, a pohvalio se i tata na društvenim mrežama: Moje najslađe stvorenje...

"Naš vlastiti čovjek. Big Bang ljubavi. Toni. 19/02/2019", napisala je Janjić kratko uz objavu prve fotografije djeteta.

A kako Jutarnji doznaje, maleni Toni težak je 3650 grama i dugačak točno pola metra. Beba i mama bi već za par dana trebale napustiti bolnicu. Inače, riječ je o privatnoj klinici Podobnik, a na isti način (privatno) prije 37-godišnje Splićanke učinile su to brojne druge poznate Hrvatice.

Inače, riječ je o privatnoj klinici Podobnik, a na isti način Među njima su i Iva Alilović, supruga rukometaša Mirka Alilovića, Ella Dvornik, Antonia Bračulj, Marta Fernandes, Monika Kravić, Vanja Modrić, Ivana Bilić i brojne druge.

Uz to, i Natašine su dobre prijateljice, Jelena Veljača i Larisa Navojec, rodile u gore navedenoj poliklinici. Cijena poroda i hospitalizacije koštaju između 17 i 40 tisuća kuna, saznaje Jutarnji.

Dodaju i kako je tijekom poroda uz glumicu bio suprug, carski rez trajao je uobičajeno, oko pola sata, prošao je bez komplikacija, a Nataša se dobro oporavlja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi čekamo. 👶🐕 #presciousmoments #almostready #withGalaxy #GalaxyA9 Sadržaj sponzorira Samsung

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

Naslovnica Showbizz