Mozaik Showbizz

RITAM SHOWBIZZA

Lille odlučila 'začepiti' usta kritičarima pa objavila brojne fotografije: evo tko je sve u grudnjaku i gaćicama pjevao prije nje

RITAM SHOWBIZZA

Lidija Bačić Lille je podigla podosta prašine outfitom kojeg je izabrala za nastup na Dori. Teško je izmjeriti nad čim se javnost više sablažnjavala, njenom kreacijom ili anđeoskim krilima pobjednika Roka Blaževića.

Pa je Lille kritičarima odlučila "začepiti" usta. Tako da je objavila kolaž fotografija na kojima prikazuje kolike su se pjevačice svukle u donje rublje za nastup prije nje.

Je li Jacques pregrub prema splitskoj kolegici? 'Publici je dosta pornjave, nastupa u grudnjaku i gaćicama!' kaže i dodaje kako je Rokov trijumf 'pobjeda pristojnosti i glazbe!'

Kao da to znači da je svaka od ovih zvijezda pogodila odjevnu kombinaciju i zaslužila hvalospjeve. Svjetski mediji su Kim Kardashian zbog kreacije u kojoj se pojavila na dodjeli nagrada Hollywood Beauty Awards u Los Angelesu nazvali "šunkom u ovitku".

Nije lako uvijek sve optimalno izbalansirati, a svi bi faktori trebali utjecati na finalni proizvod. Nije isto je li nastup festivalski ili šatorski, onaj na gradskom trgu ili samostalni spektakl u areni.

Nije isto ni koja se glazba izvodi, ni kakav je produkcijski paket prati.

No Lille u konačnici može biti zadovoljna. Predstavila je pjesmu koja je festivalski neloša i koncertno bi mogla itekako dobro "kuriti". Neke od izvača se nije niti spomenulo tijekom Dore, a o njoj se danima piše.

Jesu li grudnjak i gaćice dovoljni? Pogledajte kako je Lidija Bačić izazvala pomutnju na crvenom tepihu, ostaje vidjeti hoće li jednako dojmiti i nastupom

Broj poklonika zacijelo nije izgubila, dapače.

"Ti možeš i na Rivu u ovome naspram njih..." - poručio joj je tako samo jedan "stanovnik planeta Lille". 

 

Naslovnica Showbizz