Mozaik Showbizz

DORA DAN KASNIJE

Jacques žestoko stao u Rokovu obranu, gledatelji ga preklinju da izbaci 'smijuriju od krila', pogledajte tko je nakon svega tulumario u Opatiji

DORA DAN KASNIJE

Dan nakon pobjede na Dori pjesme "The Dream", u izvedbi mladog Splićanina Roka Blaževića, svi samo pričaju o njegovim krilima.

"Jeftinim", "iskopiranim", "stoput viđenim", "ala Heidi Klum", "ala John Travolta", "ala smijurija"... kako su ih samo na Facebook profilu autora pjesme i Rokovog mentora, Jacquesa Houdeka, nazivali i žestoko ih "nagazili".

 

 

Bujicu komentara koja se na tu temu slijevala cijele večeri i jutra na svim mogućim platformama nećemo ni spominjati, u kritiku Rokovog stylinga uključili su se i stilist Viktor Drago i voditeljica Nevena Rendeli, pa uspjeli iznervirati Houdeka koji im je poručio "kad sve znaju" da "naprave nešto i prijave se dogodine".

Gledateljima je ipak očito legla i Jacquesova pjesma i Rokova izvedba, drugačije od istih ne bi ishodovao toliki broj glasova i bodova.

No kad s danom odmaka čitate sve komentare, čini vam se da su trebali pobijediti svi, samo ne on.

Brutalno se, s druge strane, kritiziralo i većinu drugih natjecatelja i sve je bilo "već viđeno", "iskopirano", "prestrašno", "trećerazredno".

No činjenica je da se Dora, sudeći po svim reakcijama, masovno gledala.

I koliko joj god zamjerki našli, publika očito voli taj klišeizirani estradni happening.

Nakon kojeg su se sinoć neki izvođači opustili na opatijskim tulumima.

Kako je to izgledalo, pogledajte u našoj FOTOGALERIJI.

Naslovnica Showbizz