Mozaik Showbizz

NAJSKUPLJA IKAD

'Puca se' iz sveg oružja: evo kako izgleda haljina domaćeg dizajnera i vrtoglave cijene u kojoj će se Splićanka popeti na pozornicu Dore

NAJSKUPLJA IKAD

Više od sto sati ručnog rada, 30 metara tkanine i najfinije čipke je utkano u nju - otkrio je poznati hrvatski dizajner Ivan Alduk, s ponosom otkrivajući kako izgleda njegova haljina u kojoj će se večeras na opatijsku pozornicu popeti splitska pjevačica Lea Mijatović i s pjesmom "Tebi pripadam" pokušati osvojiti put za eurovizijsku binu u Tel Avivu.

Alduk otkriva kako je impresivna toaleta na jedno rame ručno izrađivana sedam dana, te da joj je vrijednost impresivnih
dvadeset tisuća kuna. Svakako, riječ je o najskupljoj haljini koju je Alduk kreirao.

"Ova haljina je kreirana za Leu i njen nastup na Dori, namjenski je izrađivana da se uklopi u minimalističku kulisu, te da stavi fokus na iskusnog izvođača i lijepu pjesmu" - istakao je Ivan Alduk.

Splitska pjevačica koju publika ponajviše pamti kao nekadašnju vokalisticu benda "Teška industrija", kaže kako je Alduku prepustila kreiranje haljine s potpunim povjerenjem.

"Od prve sekunde, sve oko haljine i nastupa sam prepustila Ivanu jer mu beskrajno vjerujem. Ja sam se fokusirala na glazbeni i izvođački dio jer želim vrhunski prezentirati novu pjesmu. Vjerujem da će se 'Tebi pripadam' svidjeti na prvo slušanje!“ - vrlo je optimistična Lea ususret večerašnjem važnom nastupu.

 

Naslovnica Showbizz