Mozaik Showbizz

JE LI JOJ SVEGA DOSTA?

Dosad mu je opraštala pijančevanje i druge žene: evo koliko bi milijuna mogla dobiti žena poznatog nogometaša ako se odluči razvesti

JE LI JOJ SVEGA DOSTA?
Coleen Rooney sa sinovima, slijeva su Klay Anthony Rooney, Kai Wayne, Kit Joseph i najmlađi Cass Mac
Coleen Rooney sa sinovima, slijeva su Klay Anthony Rooney, Kai Wayne, Kit Joseph i najmlađi Cass Mac
Coleen s djecom provodi puno vremena na Barbadosu
Hoće li najnoviji ispad Waynea koštati braka i velikog dijela bogatstva?

Svašta mu je dosad oprostila, ali čini se da je strpljenje Coleen Rooney, 32-godišnje supruge godinu dana starijeg engleskog nogometaša Waynea, na izmaku, sve su glasnije priče kako je njegov posljednji ispad bio kap koja je prelila čašu i razvod se sve češće spominje.

Nakon što je tijekom vikenda kad se održavao Superbowl, Wayne na Floridi pijančevao deset sati i družio se s plavokosom šankericom, Coleen je navodno zatražila od supruga da se prijavi na rehabilitaciju, a potom je snimljena bez vjenčanog prstena na ruci. Coleen i Wayne, bivši kapetan engleske reprezentacije i Manchester Uniteda,, koji trenutačno igra za američki DC United, zajedno su od srednje škole i imaju četiri sina. Incident na Floridi dogodio se nedugo nakon što je Wayne zbog pijanstva uhićen na aerodromu u SAD-u uoči Božića.

Ovo nije prvi put da je njihov brak na ozbiljnoj kušnji, 2017. je Rooney uhićen za volanom sa gotovo tri puta više alkohola u krvi od dozvoljenog. Kažnjen je dvogodišnjom zabranom vožnje i 120 sati društveno korisnog rada, a tadašnji klub Everton kaznio ga je globom od 300.000 funta. Bračni problem izazvala je činjenica da je Wayne uhićen dok je vozio automobil starlete Laure Simpson koju je upoznao u noćnom klubu. Coleen je u to vrijeme bila trudna s četvrtim djetetom, neko su vrijeme bili razdvojeni, ali u konačnici mu je oprostila.

Ukoliko joj je sada svega dosta i zatraži razvod, spekulira se kako bi mogla dobiti čak 70 milijuna funta od Wayneovog bogatstva koje se procjenjuje na sto milijuna funta. Razvod nikoga ne bi iznenadio, navodno je sam Wayne rekao prijateljima da bio bio shrvan kad bi se to dogodilo, ali da bi razvod bio i olakšanje iako on neće napraviti prvi korak.

Hoće li Coleen odlučiti olakšati mu život i bankovni račun, tek ćemo vidjeti...

Naslovnica Showbizz