Mozaik Showbizz

'SVE ZA NJU'

Mlada stomatologinja otkrila gdje je Pažanin sakrio srce: splitski kuhar proveo Valentinovo u jako lijepom društvu

'SVE ZA NJU'

Ivan Pažanin je proveo Valentinovo u Splitu u nedvojbeno lijepom društvu, onom mlade stomatologinje Magdalene, koju je počastio posebnom večerom u splitskom restoranu Štorija, gdje je šef kuhinje.

"Možemo krenuti lagano s vinom, s pjenušcem, sa šampanjcem, šta god ti poželiš... A desert, bolje da ne ulazim u štoriju, svašta mi pada na pamet..." - uputio je popularni kuhar senzualni poziv prošlog mjeseca, kad je prihvatio ponudu modnog brenda "Maripa" i udruge "Sve za nju" da sudjeluje u humanitarnoj licitaciji.

Zanima vas kako to izgleda kad Pažanin pozove djevojku na spoj? Ovaj je video sve otkrio, Splićaninin se ponudio bez pardona

Omiljeni kuhar s malih ekrana, naime, tada je pozvao djevojke na spoj za Valentinovo, a među svima onima koje su željele iskoristiti priliku da uživaju u njegovom društvu i večeri, te smještaju u splitskom luksuznom hotelu, Pažanin je izabrao mladu stomatologinju Magdalenu.

Na svom je profilu na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju uz status: "Najbolje društvo u ovom danu mi je ova majica i pratnja. Čestitam Magdaleni i hvala svim divnim ženama na sudjelovanju. Hvala od srca svima".

Magdalena je otkrila kako su Pažaninovu majicu ispod sakoa krasila dva srca, što je silno zabavilo njegovog kolegu Matu Jankovića.

"Srce na bradavicama. To je to" - nasmijao se Mate.

Poznati splitski frizer Miran Smajo, zaslužan za česte promjene Pažaninovih stylinga, nije propustio dometnuti:

"Ne bi pala ova divojka da nije pala nova zurka...".

Naslovnica Showbizz