Mozaik Showbizz

Poslušajte ih prije

Objavljeni isječci svih pjesama s ovogodišnje Dore: dominira balkanski melos, ima par novih lica, par laganica... Što mislite tko će odnijeti pobjedu?

Poslušajte ih prije

Dora se vratila na male ekrane, nostalgičari će doći na svoje. Ove subote na opatijskoj će pozornici nastupiti šesnaest kandidata od kojih će žiri i publika birati pobjednika. 

Ako vas zanima redoslijed izvođenja pjesama, možete ga pogledati ovdje. Ako je znatiželja ipak malo veća i zanima vas što su to poznate i malo manje poznate face pripremile, poslušajte kratki video s isječcima svih skladbi koje će se natjecati.

Jer ove godine uistinu ima svega - dominira balkanski melos, ali ne nedostaje ni onog istočnjačkog, poslušajte samo isječak pjesme "Tower of Babylon" nove mlade snage Lorene. Za onaj dalmatinski, plesni, pobrinula se Velolučanka Domenica, a za onaj retro Gelato Sisters.

 
A da je Dora ove godine poput Eurosonga u malom, jasno je i po posljednjim izvođačima koji će se popeti na poznatu pozornicu. Grupa Manntra zasvirat će žestoki metal i to samo skladbu nakon "laganice" slijepe pjevačice iz dijaspore, Bernarde.

Ne može mnogo šarolikije, poslušajte samo ovaj "mix"...

Naslovnica Showbizz