Mozaik Showbizz

BRAVO, KATE!

Oličenje elegancije u dva izvanredna modna izdanja; romantična Gucci haljina i chic kostim od tvida Dolce & Gabbana

BRAVO, KATE!

Dvije britanske vojvotkinje, Kate i Meghan, naizmjenično plijene pozornost javnosti obavljajući službene dužnosti, u srijedu se Kate u dva sjajna, chic i elegantna izdanja bavila jednim od svojih omiljenih projekata, promicanjem svijesti o značaju mentalnog zdravlja u školskoj dobi.

Večer uoči Valentinova supruga princa Williama blistala je u romantičnoj ružičasto-sivoj lepršavoj haljini brenda Gucci u Muzeju Victorije i Alberta na svečanoj godišnjoj večeri neprofitne organizacije "100 Women in Finance" čiji je prihod namijenjen financiranju projektu "Mentalno zdrave škole" Kraljevske fondacije.

Delikatnu dugu haljinu činili su slojevi plisiranog tila u ružičastim i sivim nijansama, a uz nju je Kate nosila svjetlucave salonke brenda Oscar de la Renta i Prada torbicu čija je boja savršeno odgovarala baršunastom pojasu na haljini. Uz polupodignutu kosu do punog su izražaja dolazile naušnice Kiki McDonoug od poludragog kamena morganita koje je Kate nosila i na vjenčanju svoje sestre Pippe Middleton.

U srijedu prijepodne Kate je govorila na konferenciji o mentalnom zdravlju u obrazovanju, a za tu je priliku odabrala bezvremeni kostim od tvida, sa zvonolikom suknjom duljine iznad koljena, brenda Dolce & Gabbana. Upotpunila ga je gustim crnim čarapama, crnim cipelama brenda Tod's i torbicom Mulberry.

Naslovnica Showbizz