Mozaik Showbizz

OSMIJEH SKRIVA SVE BRIGE

Meghan sva blistala u bijelom, i George Clooney brani prijateljicu

OSMIJEH SKRIVA SVE BRIGE

Oličenje elegancije u bijeloj kombinaciji haljine i kaputa bila je vojvotkinja Meghan koja je u utorak navečer sa suprugom, princom Harryjem, posjetila Prirodoslovni muzej u Londonu gdje su pratili hvaljenu kazališnu produkciju "The Wider Earth" o ekspediciji mladog Charlesa Darwina.

Bilo je to Meghanino prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je njezin otac Thomas Markle objavio dijelove pisma što mu ga je kćerka poslala prošlog ljeta i u njemu ga optužila da joj je "slomio srce u tisuću komadića" istupajući u medijima, izmišljajući priče i napadajući njezinog supruga.

I slavni glumac George Clooney, koji je dobar prijatelj mladog kraljevskog para na čijem je vjenčanju, zajedno sa suprugom Amal, bio u svibnju u Windsoru, stao je u obranu nove članice britanske kraljevske obitelji. Kazao je kako Meghan progone kao što su svojevremeno progonili princezu Dianu, a zna se kako je ta priča završila.

No, usprkos svim problemima s vlastitom obitelji, medijima i internetskim napadima, 37-godišnja Meghan, koja u travnju treba roditi prvo dijete, blistala je u haljini visokog ovratnika Calvina Kleina i kaputu Amande Wakeley. Uz to je nosila maslinastozelene salonke i torbicu brenda Ralph Lauren, te naušnice Vanesse Tugendhaft. Osmijeh joj nije silazio s lica dok je s Harryjem dolazila u Prirodoslovni muzej, kamo su se dovezli iz nedaleke Kensingtonske palače.

Naslovnica Showbizz