Mozaik Showbizz

ZATEKLA JE

'I dalje se ljubiš u Srbiji dva puta!': Joksimovićeva supruga 'bocnula' Jelenu Veljaču pred tv kamerama, evo kako su reagirali gledatelji

ZATEKLA JE

"Sve što kaže, sve što napiše, danima se prepričava. Sve što ima reći, reći će direkttno, bez uvijanja. Lijepa, pametna, uspješna. Sve što nije baš dobro za jednu ženu koja živi na ovim prostorima.

Kada zaludi pričom o Pogrešnom čovjeku, onda kreće polemikao tome koliko je zapravo ona dobra..." - ovim su riječima beogradski tv voditelji, Jovana Joksimović i Srđan Predojević, dočekali glumicu, scenaristicu i producenticu u jutarnjem programu Prve tv.

Već nakon pozdravnih zagrljaja i poljubaca, supruga pjevača Željka Joksimovića zagrebačku je gošću iznenadila primjedbom:

"I dalje se ljubiš u Srbiji dva puta!".

"Navika, navika..." - uzvratila je Veljača.

"Nisi dovoljno dugo ovde" - replicirala je Jovana.

O čemu se sve razgovaralo i kako je uspješna producentica postala i "prava Beograđanka" pogledajte u prilogu...

Srbijanski mediji, baš kao ni hrvatski, nisu propustili prenijeti zgodan jutarnji moment:

"Živiš u Srbiji, a ljubiš se DVA PUTA?" Hrvatska glumica se zbunila na pitanje Jovane Joksimović!

"U BEOGRADU SI, A I DALJE SE LJUBIŠ DVA PUTA": JELENA VELJAČA SE ZBUNILA NA KOMENTAR JOVANE JOKSIMOVIĆ, A EVO KAKO JOJ JE ODGOVORILA!

Čitatelji srbijanskih portala različito su reagirali na zabavnu epizodu, no veći broj ih se izjasnio da je primjedba bila "nepristojna".

"Moja Jovana, prvo se broji do 10, pa se nešto pita. Jesi li je zbog toga pozvala u goste? Razočaranje totalno".

"Što bi Jovana odgovorila da nju to isto netko upita u Zagrebu. U Zagrebu si, a ljubiš se tri puta? Zabadati nos u nečiju privatnost je ružno i nekulturno. Puno je važnije kakav si čovjek, a ne koliko se puta poljubiš. Ali to su naše gluposti" - tek su neki od ispisanih komentara.

Jedna od duhovitijih primjedbi je bila i da je Jovana Jeleni mogla prigovoriti "što se ne preziva Februar"...

 

 

 

 

Naslovnica Showbizz