Mozaik Showbizz

'Ljubav je na selu'

U Miljevce stigle Splićanka i dvije Bosanke, a kod najmlađeg farmera sasvim nova djevojka: cure su nekako 'preživjele' prvi dan na selu, ali već su se javila prva rivalstva

'Ljubav je na selu'

Iskusni gledatelji emisije "Ljubav je na selu" zasigurno znaju da se stvari tek zahuktaju jednom kad se krene zajednički život na farmi, a sinoćnja epizoda donijela je upravo to.

Žene su stigle, svaka na svoje imanje, u grupicama po tri, izuzev jedne. Nažalost, najmlađi farmer Boris ugostio je, za razliku od svojih kolega, samo dvije djevojke. Od prvotne tri jedna je odustala, druga se razboljela, no do njegova imanja u Istri stigla je Ana Paula, "zlatna" cura koja je u show stigla kao "idealan par" za mlađahnog Borisa.

Na imanje ovog 27-godišnjaka, u Poreč, stigla je i sasvim nova kandidatkinja. Leonida je po struci tapetarka, a uz to i strastvena nogometašica. Borisu se svidjela jer izgleda kao cura koja "može sve obaviti", a hoće li mu se svidjeti nešto osim poduzetnosti, tek ćemo saznati.

Beograđanka Ivana stiže na Karapandžino imanje i otkriva što je bolest donijela njenom životu, o konkurenticama veli: S Paulinom se nisam htjela uspoređivati!

A dok je zlatna Ana Paula šarmirala Brisa pojavom, a voditeljica Marijana Batinić njegova djeda koji je predstavljao podršku pomalo smušenom unuku, na jednom imanju nešto južnije odvijala se prava drama. Miljevčanin Marko Skelin nije ni slutio, dok je radio sklekove "kao dvadesetogodišnjak", kako sam kaže, da njegove dame već razvijaju pravo rivalstvo.

I prije nego su se našle pod zajedničkim krovom, naime, gospođe Rasema i Mila jedna su drugoj uputile otrovne strelice, što pogledom, što ponekim zajedljivim komentarom. Mila nije prestala komentirati prevelike kufere svoje suparnice, nikako joj nisu bili po volji. 
 

"Čim me ugledala, presjekla me pogledom i ja sam znala da je to to!", opisala je Rasema Milino gledanje u njenome pravcu, a nije ni ova štedjela vrijednu Bosanku. Gospođa Rasema, naime, osim što je sama podigla kuću u kojoj stanuje, cijelo mjesto (Donji Lapac) opskrbljuje povrćem iz svog vrta i - krumpirušom. Voli bosanske specijalitete, a nada se da ih voli i njen odabranik Marko.

U Dalmatinsku je zagoru uz dvije suparnice stigla i jedna Splićanka, 47-godišnja Ksenija, žena ugodnog glasa koja dane provodi brinući o svojim udomljenim psićima i pijući kave s prijateljicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ljubavjenaselu

A post shared by Ljubav je na selu (@ljubavjenaselu_biseri) on

 

Gledatelji su dobili uvid i na situaciju na još jednom imanju. Na trećem kraju Hrvatske, u Glini, farmer Dragan napravio je prvi kolač u životu kako bi počastio svoje gošće. Iako je izgledom bilo daleko od atraktivnog, a i daleko od kolača, jelo je ionako palo u drugi plan jednom kad su cure konačno stigle.

Rebecca, Mira i Monika djelovale su kao najbolje prijateljice, ali tek ih očekuje prva noć na dalekoj farmi, potom i dnevni zadaci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tokyo drift 🏎 #ljubavjenaselu #repost

A post shared by Ljubav je na selu (@ljubavjenaselu_biseri) on

Naslovnica Showbizz