Mozaik Showbizz

'LJUBAV JE NA SELU'

Beograđanka Ivana stiže na Karapandžino imanje i otkriva što je bolest donijela njenom životu, o konkurenticama veli: S Paulinom se nisam htjela uspoređivati!

'LJUBAV JE NA SELU'

Prvi strastvenom romansom obojan prevrat u RTL-ovom showu "Ljubav je na selu" definitivno nije završio napuštanjem imanja Siščanke Pauline Tomičić.

Oko plavokose zavodnice svi su se raspisali i novinari i dežurni komentatori na portalima i društvenim mrežama.

Jedni su joj dali snažnu podršku, drugi joj zamjerali što je se bila preslobodna pred kamerama, te netaktična prema drugim djevojkama kad je ocijenila da im "ostavlja svoje otpatke".

Nije se s komplimentima izjasnila ni o Jovanu Karapandži, u čiji je zagrljaj prva pohrlila. Jovan je, ipak, i dalje prati preko Instagrama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paulina Popović (@paulinanoviprofil.tomicic) on

"Dragi moji prijatelji, ja sam slobodna žena, a život je jedan, treba uživati u svakom trenutku. Danas nas ima sutra nema, to je život. Ja ću da živim plućima bez mržnje, a vi kako hoćete..." - poručila je na Facebooku. 

Paulina pokazala pravo lice nakon što ju je Karapandža izbacio i ponizila konkurentice: Radili smo što smo radili, one će kupiti moje otpatke!; Ni Jovanu nije ostala dužna...

O Paulini nije htjela puno govoriti ni Beograđanka Ivana Matić, koja večeras odlazi na Jovanovo imanje,te koja je otpočetka najotvorenije pokazivala koliko je zagrijana za zavodljivog Slavonca.

U razgovoru za RTL.hr komentirala je konkurentice u showu.

"Sve su bile dobre i drage, ali ljepota, šminka i 'krpice' bile su im najvažnije, a meni to nije presudno. Jedino Paulina, ona svakome može biti konkurencija, ali ja se nisam htjela na taj način uspoređivati s njom".

Istakla je i u ovoj prilici kako je spremna za pravu ljubav na sve, pa i na selidbu u drugu državu.

"Imala sam nekoliko dužih veza, nikada nisam bila za avanture. A kad se zaljubim, ne vidim apsolutno ništa i nikoga! Spremna sam se preseliti i u drugu državu, i to sam čak učinila zbog jednog bivšeg dečka" - priznala je.

Ivana je otkrila i kako boluje od dijabetesa, te da je upravo zbog toga pronašla ispušni ventil u pisanju.

"Volim pisati i pišem od 11. godine. To je nekako postalo moj život. Budući da imam dijabetes i dosta kompliciran život, trebao mi je neki ispušni ventil. Pišem o ljudima i njihovim međusobnim odnosima te upravo zato volim i upoznavati drugačije osobe i različite karaktere. Promatram, analiziram… Najčešće teme su mi ljubav i osjećaji, posebice tuga" - priznala je naoko vrckasta, ali i vrlo emotivna Beograđanka.

Prije dvije godine o Ivani Matić su pisali beogradski mediji kad je sudjelovala u kontroverznom reality showu "Parovi". Tada je, naime, pokušala uz pomoć televizije Happy natjerati svog bivšeg partnera na DNK analizu kojom bi potvrdili da je on otac njezine kćeri.

 

Naslovnica Showbizz