Mozaik Showbizz

NOVA MLADOST

Kad se u 70. postane tata, a ne djed, emocije su goleme: slavni glumac na sedmom nebu od sreće, lijepa supruga otkrila kako je zadržala eleganciju i u trudnoći

NOVA MLADOST

Richard Gere na pragu 70. rođendana na sedmom je nebu od sreće jer je postao po drugi put tata, njihovog sina na svijet je u New Yorku donijela njegova prelijepa supruga Alejandra Silva, s kojom se vjenčao prošlog proljeća nakon četiri godine veze.

Jedan od najzavodljivijih hollywoodskih glumaca starijeg je sina, 19-godišnjeg Homera, dobio u braku s Carey Lowell.

U zanosnu Španjolku, inače kćer Ignacija Silve, bivšeg financijskog potpredsjednika Real Madrida, zaljubio se navodno dok je brak s Carey još trajao.

Trideset i tri godine mlađa publicistkinja nije odoljela Gereovom šarmu. Uz njega joj je postalo blisko i vegetarijanstvo, duhovnost i meditacija.

Sudeći po omiljenim receptima koje često zna podijeliti na Instagramu, Alejandra i Richard hrane se lagano i uravnoteženo, pa nikog nije začudila činjenica da je Alejandra svoju vitkost i eleganciju zadržala i u trudnoći.

 

Alejandra iz prvog braka također ima sina, petogodišnjeg Alberta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amor verdadero! True love ❤️#motherandson #halloween #alejandrasilva 📸 @trustpic @blancasilvag_

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere) on

Richard Gere i  Alejandra Silva vijest o trudnoći obznanili su u rujnu, kad je Španjolka podijelila fotografiju iz posjeta Dalaj Lami, koji joj je s rukama na trbuhu blagoslivljao dijete.

 

 

Naslovnica Showbizz