Mozaik Showbizz

'Smrznuta faca'

'Što je učinila s licem? Nije joj trebalo...': pjevačica zadnjom objavom potakla raspravu oko novih estetskih korekcija, neki obožavatelji su zabrinuti

'Smrznuta faca'

Cheryl Tweedy, ex. Cole, a danas najčešće poznata i kao "samo" Cheryl, svojim je estetskim korekcijama još u studenom prošle godine prenerazila javnost, a čini se da se povijest ponavlja.

Prelijepa pjevačica i nekadašnja članica grupe Girls Aloud, svoje je lice tada dovela do neprepoznatljivosti, do te mjere da su brojni pretpostavili da bi u pitanju mogla biti i bolest. Na sreću, riječ je bila samo o "popravcima" u estetskog kirurga, od kojih Cheryl ni danas ne zazire.

Pred novu sezonu showa u kojemu sudjeluje, britanskog realityja "The Greatest Dancer", pjevačica je objavila nekoliko isječaka s priprema, a ponovno je poprimila "smrznutu facu", kako su njen izraz okarakterizirali obožavatelji, čije reakcije prenosi i britanski Mirror.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@greatestdancer 💙

A post shared by Cheryl (@cherylofficial) on

Neprepoznatljiva Cheryl ostavila je tako u šoku one koji su se ponadali kako atraktivnoj brineti neće pasti na pamet ponoviti debakl od prošle godine - "Što je učinila s licem? Nije joj ovo trebalo...", pišu joj u komentarima, no sama Cheryl takve navode nije komentirala.

Ima, naime, i onih koji smatraju da je riječ naprosto o "čudnom filteru", no brojniji su oni koji misle da se pjevačica okrenula starim "porocima".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can’t believe it’s the live shows for @greatestdancer tomorrow 💙😱

A post shared by Cheryl (@cherylofficial) on

Naslovnica Showbizz