Mozaik Showbizz

'HALO, NA KOLIKO SE OVO PRALO?'

'Kako ću se u tom prcoljku šetati do grada!?': poslušajte kako je Bulić brutalno ismijao Ivanu Vidu koja od nespretne spremačice traži 'pola džempera'

'HALO, NA KOLIKO SE OVO PRALO?'

"Kad ga s drugim usporedim, baš je vidno manji, onda i ja manje vrijedim. Dala silne kunice, džemperi od vunice, takav nose influenserice i tajkunice.

Kaj ću sada, tuga vlada, kako ću se u tom prcoljku šetati do grada? Dozvala spremačicu, rekla sam joj halooo, na koliko se stupnjeva ovo ovde praloo?

Sada sam ljuta poput repera: vrati mi pola džempera" - dio je stihova kojima je, u svom najnovijem uratku, voditelj i komičar Luka Bulić urnebesno ismijao Ivanu Vidu, suprugu nogometnog reprezentativca Domagoja Vide, nakon ekscesa s džemperom.

Svi su mediji prenijeli prošlotjednu objavu Ivane Vide o tome kako joj se u pranju stisnuo omiljeni pulover marke Alberte Ferretti. Ivana Vida je sudbinu osobe odgovorne za tu pogrešku odlučila riješiti na - Instagramu.

- Kakvu spremačicu imam, bolje da je nemam! - napisala je tako ljutita Ivana i napravila anketu u kojoj svoje brojne pratitelje upitala treba li zaposlenici dati otkaz ili je zadržati, a da se ona sama počne baviti pranjem odjeće i - prenerazila javnost.

Naslovnica Showbizz