Mozaik Showbizz

VRUĆE NOĆI, TEŠKE RIJEČI

Paulina pokazala pravo lice nakon što ju je Karapandža izbacio i ponizila konkurentice: Radili smo što smo radili, one će kupiti moje otpatke!; Ni Jovanu nije ostala dužna...

VRUĆE NOĆI, TEŠKE RIJEČI

"Meni je drago što idem i prepuštam te drugim curama" - zaglumila je na prvu plavokosa Paulina Tomičić, djevojka koja je izazvala najviše pažnje u showu "Ljubav je na selu", nedvojbeno da prikrije šok što je baš nju Jovan Karapandža, nakon poljubaca u bazenu i vrućih noćiju provedenih iza vrata njegove sobe, izbacio iz daljnjeg natjecanja.

Na svoje imanje na istoku Slavonije i u daljnju borbu za svoje srce Jovan je, naime, odlučio povesti Beograđanku Ivanu, te Viktoriju i Sanju, djevojku koja im se pridružila posljednja.

Čim se premjestila u "backstage", Paulina je rekla što zaista misli i o Jovanu, ali i o djevojkama. I nije birala riječi.

"Najgore od svega je što je jako lagao drugim curama. Te cure su mlade, mene nije mogao prevariti, ali bojim se za njih. Želim da ovaj mladi gospodin Jovan, koji je vrsni tehničar, pokaže i drugim mladim curama, kao i meni, da ima veliko - polje" -  ustvrdila je Siščanka, poprilično dajući do znanja što se događalo u noćima koje su izluđivale njene konkurentice.

"Sve su mlade i neiskusne i očekuju od njega ljubav. One od njega ljubav neće dobiti! One su sve vidjele da je bio sa mnom, šta smo radili, radili smo i žalosno je da skupljaju tuđe otpatke!" - netaktično je ocijenila 38-godišnja gospođa.

Na svom profilu na Facebooku nije komentirala aktualne događaje, objavljuje tek svoje ljetne fotografije, uz koje redovito prima hrpu komplimenata...

Naslovnica Showbizz