Mozaik Showbizz

Šest godina izbivanja

Veliki povratak omiljenog 'showa': Nives Celzijus i Marko Grubnić samo su neke od poznatih faca koje će se natjecati, no jedna domaća ljepotica ipak nije ušla u uži krug

Šest godina izbivanja

Kreće sezona "reality" i ostalih natjecateljskih showova, a sudeći prema najavama, ove bi godine moglo biti uzbudljivo.

Najpopularnije emisije već smo gledali u domaćim varijantama, no nikada nije toliki broj naših "celebrityja" imao potrebu sudjelovati. Nakon vijesti da će se Ella Dvornik natjecati u showu "Zvijezde pjevaju" gdje će njoj i ostalima suditi Danijela Martinović i Miroslav Škoro, "dobili smo" i kandidate koji će nas zabavljati u "Plesu sa zvijezdama".

Ella Dvornik natjecat će se u showu Zvijezde pjevaju: evo koja splitska pjevačica će ocjenjivati kandidate

Fanovi su vjerojatno ionako van sebe: show nije vidio svjetlo malih ekrana punih šest godina, a sada starta uz neke od najintrigantnijih poznatih lica u državi. Prema pisanju 24 sata, ove sezone u "akciji" trebali bismo gledati Marka Grubnića (aka Modni Mačak) i Nives Celzijus u svoj njenoj raskoši.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Only an act of true love can thaw a frozen heart... 😉

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

 

Zanimljivo je pak da Monika Kravić (ex. Mamić) nije prošla predkvalfikacije - 24 sata pišu kako nije "zadovoljila kriterije strogog žirija", a to doznaju iz pouzdanih izvora.

Od članova nekadašnjeg žirija mogli bi lako ponovno zasjesti za ocjenjivački stolac dvojica: Dinko Bogdanović i Elio Bašan, dok Davor Bilman ipak malo više gušta u "Supertalentu". Posljednju članicu, Milku Babović, ovoga puta nisu pozvali u emisiju.

"To je normalno, ja sam svoje napravila i sad dolazi nova generacija koja će donijeti nešto novo", ispričala je za 24 sata 90-godišnja Milka.

Naslovnica Showbizz