Mozaik Showbizz

U luksuznom restoranu

Emil Tedeschi proveo momačku u Beogradu, njegova odabranica tajanstvena poput svog oca, jednog od bogatijih Hrvata: evo kako se slavilo prije pira o kojem bruji država

U luksuznom restoranu

Emil Tedeschi mlađi nakon najave o skorašnjem vjenčanju za svoju 17 godina stariju odabranicu Niku Perenčević, uputio se s prijateljima u susjednu državu kako bi proslavio momačku večer.

Potencijalno vjenčanje godine: Emil Tedeschi i njegova 17 godina starija odabranica planiraju tajanstveni pir u ožujku na jednom našem otoku

Kako doznaje Story, 23-godišnji Emil u društvu je svojih najbližih (muških) prijatelja proslavio posljednju "slobodnu" večer, a slavilo se u jednom od popularnijih beogradskih restorana, Franš. Pretpostavlja se da su uživali u regionalnim delicijama, jer one su "hit" na meniju.

Osim kuma, Darena Pučara, s Tedeschijem su uživali i Igor Ćimbur, vlasnik jednog zagrebačkog restorana, te sinovi građevinara Tomislava Kamenskog i odvjetnika Luke Pliše kojima Story nije prenio ime, samo pedigre.

Skorašnja mladenka, koliko je poznato, još nije okupila žensku ekipu kako bi proslavila djevojačku, ali ne sumnjamo da o tome, za razliku od proslave njenog odabranika, neće biti govora na društvenim mrežama.

Nika je, baš poput svog oca, superuspješnog poduzetnika Mihajla Perenčevića, prilično tajnovita kad je u pitanju njen privatni život, pa nije ni aktivna na Instagramu. Inače, članovi obitelj Perenčević vlasnici su restorana na Beverly Hillsu, u Rusiji grade naftovode, a svatko "iz familije" ima i po jedan stan u Zagrebu, kako piše Jutarnji.

"Ne želim se eksponirati, nisam za medije", rekao je svojedobno Perenčević za Jutarnji, a čini se da se istoga principa pridržava i njegova kći.

Naslovnica Showbizz