Mozaik Showbizz

Novi par na sceni

Potencijalno vjenčanje godine: Emil Tedeschi i njegova 17 godina starija odabranica planiraju tajanstveni pir u ožujku na jednom našem otoku

Novi par na sceni

Objavom o svojoj ljubavnoj vezi uznemirili su hrvatsku javnost, a sada planiraju otići i korak "dalje": Emil Tedeschi, junior, i Nika Perenčević će, kako piše t-portal, uskoro stati pred oltar.

Sin imenjak Tedeschija starijeg, predsjednika uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe, kako su mediji pisali prije nekoliko mjeseci, zaljubio se u 17 godina stariju Niku koja je pak kćer jednog od najbogatijih Hrvata.

Emil Tedeschi ponovno ljubi: nakon prekida s Lanom Jurčević, u vezi je sa 17 godina starijom kćeri tajanstvenog hrvatskog tajkuna

40-godišnja Perenčević iza sebe ima brak i troje djece, a nagađa se da je upravo zbog nje Tedeschi prekinuo dvogodišnju vezu s Lanom Jurčević, kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića.

Iako ovoga puta na upite o skorašnjem piru nije imao komentara, t-portal neslužbeno doznaje kako 23-godišnji Emil i njegova odabranica planiraju svadbu krajem ožujka na Lošinju.

A svadba bi trebala biti raskošna: među poznatim imenima koja bi trebala nastupiti kriju se Gibonni i 2Cellos, a na koktel partyju koji će se održati dan prije samoga vjenčanja trebao bi nastupiti Tony Cetinski.

Naslovnica Showbizz