Mozaik Showbizz

loš primjer

Popularni srpski glumac izgubio živce: novinarku nazvao kurvom jer mu je pogreškom poslala SMS!?

loš primjer

Udruženje novinara Srbije prozvalo je glumca Sergeja Trifunovića da se ispriča novinarki zbog uvreda koje joj je uputio. U prioćenju za medije naveli su kako je ovakav način javne komunikacije neprihvatljiv, pogotovo kada se radi o javnim osobama koje imaju utjecaj na kreiranje javnog mnijenja i svojim ponašanjem trebaju biti primjer. Istču i kako svatko ima pravo biti nezadovoljan radom novinara i da se zbog toga može obratiti nadležnim tijelima, kao i sudu, ali da mora poštovati dostojanstvo novinara i njihovo pravo da svoj posao obavljaju u skladu s javnim interesom.

Incident je nastao kad je glumac novinarku Telegrafa Ivanu Žigić nazvao kurvom nakon što mu je ona pogreškom poslala poruku u kojoj ga moli za komentar. Osim toga na Twitteru je čak objavio i njezin broj mobitela.

- Nije greška, prvo tko tvrdi da si ti uopće novinarka? Samo ti. Ali i ja sam astronaut. Što se tiče moje komparacije vas i kurvi, izvinjavam se kurvama, odgovorio je Sergej Ivani kad je dobio njezinu poruku. Ubrzo je izbrisao tvit s njezinim brojom i dodao: To što je smatram kurvom, nije je bog zna kako uznemirilo. Više je da svijet ne zna. Jer mi smo ipak malograđanska sredina, zar ne?

Pratitelji na društvenim mrežama uputili su mu niz negativnih komentara od toga da je na 'tko zna kojim drogama koja mu je srpžila mozak' do toga da mu je 'džabe velika glumačka karijera kad se tako neprimjereno ponaša.'

Naslovnica Showbizz