Mozaik Showbizz

POGODIO IH AMOR

Otkriće da su slavni hrvatski glumci u ljubavnoj vezi iznenadilo sve: prijatelji su smatrali da je to nemoguće!

POGODIO IH AMOR

Nije neobično da se dvoje kolega, pogotovo u glumačkom svijetu, intenzivno druže, raspravljaju o predstavama, umjetnosti ili svakodnevnom životu te da ta druženja s vremenom prerastu u nježne osjećaje. Upravo to se dogodilo Nini Violić (46) i Filipu Šovagoviću (52), objavila je Gloria, iznenadivši svih otkrićem o novom ljubavnom paru na glumačkoj i javnoj sceni.

Kako se navodi u članku, mnogim njihovim prijateljima to je bilo nezamislivo.

"Ma oni su jednostavno odviše različiti, to je sigurno neka patka, nema šanse..." - samo su neki od komentara u glumačkim krugovima posljednja tri mjeseca, koliko se govorka da su dvoje starih prijatelja postali novi ljubavni par.

Dvoje osebujnih umjetnika, ipak, više toga spaja nego razdvaja, piše Gloria. Oboje su posvećeni svojim profesijama, obožavaju glazbu, oboje su razvedeni i roditelji su po jedne kćeri - Nina iz braka s kolegom Tvrtkom Jurićem ima 15-godišnju Rozu, a Filip 23-godišnju studenticu Klaru s liječnicom Ružom Grizelj.

Njihova je ljubav tek na početku, a ekskluzivne fotografije para koji u središtu Zagreba razmjenjuje poljupce Gloria objavljuje u svom novom broju. 

Naslovnica Showbizz