Mozaik Showbizz

SAMOZATAJNA I SKROMNA

Prelijepa Trogiranka u spotu za Chanel oduzima dah, izgleda kao top Parižanka, ali ona je najsretnija kad je kod kuće i u Neoriću, a priča se da i ljubi Splićanina

SAMOZATAJNA I SKROMNA

Ona je prelijepa i samozatajna, o 21-godišnjoj Trogiranki neorićkih korijena, Antoniji Radić, koja je u svijetu mode postigla izvanredan uspjeh pod umjetničkim imenom Faretta, domaća javnost malo zna.

No sudeći po zadnjim informacijama, atraktivna manekenka mogla bi još i češće nego dosad dolaziti doma, pa ćemo je možda više sretati na ovdašnjim društvenim događajima. 

Kako, naime, navodi Story, Faretta uživa u sretnoj ljubavnoj vezi s jednim Splićaninom, a sudeći po fotografijama na njezinom profilu na Instagramu, manekenka je guštala u blagdanima provedenim u rodnom gradu i neposrednoj okolici.

Kad je gledate u videospotu za Chanel, gotovo ne možete vjerovati da ta visoka, vitka i neodoljiva djevojka u bijelom i ružičastom nije originalna Parižanka, ali čini se da, koliko god uživala u glamuroznom modnom svijetu, Antonija najopuštenija i najsretnija u svom kraju.

Pratitelje je tako iznenadila objavom snimke na kojoj u Neoriću, selu odakle vuče korijene, pozira s lovačkom puškom uz poruku: "Ne zezajte se sa mnom!", uz smajlić naravno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do not mess with me 😂😂 My village #fauxfur

A post shared by Faretta (@lafaretta) on

Iz ovdašnjih kafića opušteno objavljuje fotografije bez previše šminke i ne srami se podočnjaka, premda joj njezini fanovi i prijatelji poručuju da im je i s njima najljepša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Faretta (@lafaretta) on

Sudeći po drugim objavama Faretta je, pretpostavljamo u društvu svoga dragoga, zimski odmor začinila i snježnim guštima. Nije birala neka pretenciozna, pomodna mjesta, njoj je bilo dovoljno i Blidinje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Faretta (@lafaretta) on

Naslovnica Showbizz