Mozaik Showbizz

POSTALA JE YOUTUBERICA

Anezi zapalila internet izjavom o muškom ponosu: Veličina je uvjet bez kojeg ne ide!

POSTALA JE YOUTUBERICA

U videu kojeg je postavila na društvene mreže Anezi je kazala kako žene to neće priznati, ali da je muškost uvjet bez kojeg ne ide. Kad ju je prijateljica pitala da joj kaže mjere koje preferira samo se nasmijala ne želeći ništa odgovoriti, pa je prijateljica rekla: Ravnalo u ruke i mjerite.

- Mi žene među sobom često komentiramo 'muškost' i jako nam je to bitno, ali generalno sociološki nam je od malena nametnut sram od izražavanja seksualnih afiniteta. No, 'tabu' teme su mi uvijek bile primamljive, a i želja da se ženska sloboda izražavanja izjednači s količinom muške, pa eto, ja sam jedna od onih koja će prva nešto reći na glas, jer imam dovoljno snage da i osude istrpim. Svakako, dobra vijest za muškarce je da ne postoji premali ili preveliki i slično... Jer su ženske preferencije po pitanju toga jako različite, a mit da je dužina bitna su stvorili sami muškarci, kazala nam je Anezi kojoj je posljednje dvije godine velika želja bila da uz pjevanje postane i youtuberica.

- Kao veliki osobenjak, oduvijek sam voljela pisati analize raznih tema. No, s početkom javne pjevačke karijere, nemam više vremena toliko tipkati, pa mi je ideja da se prebacim na video bila primamljiva. Ali i to zahtjeva veliku posvećenost, a ja sam ljeti jako zauzeta pjevačkim nastupima, pa sam tek s krajem Gospodina Savršenog aktivirala novi youtuberski kanal 'Anezi analizira' uz glazbeni 'Anezi Official Channel'. Najavljujem neozbiljene teme za razbibrigu, ali i ozbiljne koje bi navele ljude da se jednako kao i ja zapitaju o nekim temama kao što su: zašto ljudi 'pljuju' ljude?, kada izgubiti nevinost? i slično, ističe.

Upitali smo je i što misli o raspletu showa u kojem je gotovo dogurala do samog finala.

- Ishod showa u studijskoj emisiji nije bio gentlmanski spram Ive, pa smatram da je objava promjene odluke trebala pričekati. Ali drago mi je za Gorana i Hanu. Koliko vidim, maksimalno to showbizerski iskoristavaju, što je ok ako je ljubav velika i iskrena. A ako nije, naravno da se takve stvari svakom odbiju o glavu, jer karma ne prašta krive motive. Ključ života je izbalansirati materijalno s duhovnim, pa je zato u showbizu friške ljubavi možda bolje držati u ladici neko vrijeme, dok ne sazriju, ili pak stalno. No, ovdje to nije bilo moguće zbog koncepta emisije, zaključuje Anezi pred kojoj je uskoro izdavanje nove, treće pjesme u njezinoj karijeri.

Naslovnica Showbizz