Mozaik Showbizz

NOVA PREOKUPACIJA

Splićanka iz 'Gospodina Savršenog' započela youtubersku karijeru: Nandi iznenadila pikanterijama iz osobnog života, a odgovorila je i najžešćim kritičarima

NOVA PREOKUPACIJA

Nandi Uzelac, Splićanka koju su pratitelji "Gospodina Savršenog" upoznali kao jednu od elokventnijih sudionica recentnog RTL-ovog showa, poklekla je pritisku pratitelja i otvorila svoj kanal na YouTubeu.

Gledateljima "Gospodina Savršenog", naime, većinom se svidjela Nandina iskrenost i, očito, urođeni poriv da do u tančine iskomentira svaku situaciju koja se događala u kući, među djevojkama, te posebno u odnosu između kandidatkinja i Gorana Jureneca kojeg su pokušavale osvojiti, tako da se ova 29-godišnjakinja na koncu prometnula u jednu od favoritkinja showa, premda je bilo jasno da ga neće završiti kao potencijalna partnerica Gospodina Savršenog. 

Pred Nandi je možda nova uspješna karijera, ona influencerska, premda se takvom razvoju događaja, kako priznaje, nikad nije nadala, niti ga planirala. Samu sebe ni ne doživljava kao osobito, za ovu karijeru, tehnološki potkovanu djevojku, pa se u to ime sto puta ispričala gledateljima na nespretnostima i duljini videa.

Splićanka je tako otkrila da je još uvijek, nažalost, studentica i to trećeg fakulteta kojeg je promijenila. Krenula je s medicinom, koju je sljedeće godine zamijenila pravom, da bi pauzirala zbog posla u Bugarskoj u kojoj je radila kao PR filmskog festivala, nakon kojeg je nastavila raditi za Sarajevo Film Festival.

Nandi je, u svakom slučaju, najavila kako će rado na svom kanalu analizirati sve situacije koje od nje budu tražili njezini pratitelji, a ono na što se referirala u prvom videu bile su kritike koje su pratile medijske objave o njoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nandi_uzelac on

Kako je otkrila, većina joj je prigovarala "posao kojim se bavi", kao i činjenicu da u showu nikad nije komentirala sebe, ni govorila o sebi, uvijek o drugima.

Evo što je rekla i o tome...

 

 

Naslovnica Showbizz