Mozaik Showbizz

'Maze me godine'

'Nisam više tako mršava, a dosta sam i labilna': društvene mreže trese izazov na koji su se odvažile i poznate Hrvatice, pogledajte njihove stare fotografije

'Maze me godine'

Zadnjih dana Instagram trese izazov pod nazivom "10 year challenge", a zadatak je očigledno oduševio korisnike diljem svijeta koji ionako teško pronalaze išta zanimljivo u siječanjskom sivilu.

Dosta je više selfija ispred ogledala, spontanih fotografija s partyja i prizora nekoliko delikatnih komada nakita na knjizi pored sukulenta - idemo malo profile najpoznatijih ljudi na svijetu "razbiti" jednim već prašnjavim zapisom.

Većina ekipe svoje je fotografije od prije 10 godina doista pronašla u obiteljskom fotoalbumu, pa istu zatim fotografirala svojim pametnim telefonom i "okačila" na Instagram. Nažalost, domaće face nisu se (za razliku od nekih koji su "challenge" shvatili malo opuštenije) odlučile izazovom malo našaliti na vlastiti račun pa iskopati najsramotniju ili pak najšaljiviju fotografiju, već su pomno birali.

Reprezentativne sličice nekih malo drugačijih vremena pokazale su tako i brojne Hrvatice. Lana Klingor pohvalila se čitavom serijom sličnih, a pratiteljima je uputila i poruku...

 

"Da vam nije palo na pamet nagovarat me da se ošišam. Prvo, nisam više tak mršava, drugo, dosta sam labilna", piše.

Promjena je očigledna kod Nine Donelli, mlađahne slovenske pjevačice, koja je od djevojčice postala "mlada žena", kako su napisali njeni oduševljeni obožavatelji. "Ljepotica postala još veća ljepotica", laskaju joj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Time flies when you’re having fun..10 Year Challenge⏳ #10yearchallenge #change #growth #same #older #wiser #succes

A post shared by Nina Donelli (@nina_donelli) on

 

Pohvalile su se svojim promjenama i Sementa Rajhard, Ivana Mišerić koja se promijenila vrlo malo, izuzev obrva, voditeljica Ana Stunić te Neda Parmać koja se našalila da ju godine baš "maze".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#10yearchallenge :)))) #samegirl #differentyears ☺🤭❤

A post shared by Sementa Rajhard (@sementa_rajhard) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#10yearchallenge #2008 .....prvo radijsko fotkanje. 🤭 #2018

A post shared by Ivana Miseric (@ivana_miseric) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#10yearschallenge Maze me godine 😂

A post shared by Čudna Tetka (@nedaparmac) on

 

No najviše je iznenadila Ella Dvornik sa svojom transformacijom iz party djevojke u tada popularnom "emo" điru i s čašom votke koju je pak zamijenila čašom - piva. Bar je očito da se na obje fotografije blogerica zabavlja.

Naslovnica Showbizz