Mozaik Showbizz

PRVA LJUBAV

'Morana je našla ovo blago na buvljaku i kupila ga za mene; volim ga od šeste godine': Tarika dirnula u srce gesta popularne lovkinje iz 'Potjere'

PRVA LJUBAV

Mnoge osobe koje su potekle iz manjih sredina, i nakon što su došle u velike gradove i zavoljele neke nove, velike klubove, zauvijek ostaju vjerne onima svojima, iz djetinjstva, koji najčešće ostanu tamo negdje u nižim ligama. I baš radi toga mali klubovi iz malih gradova u srcu se nose još odanije.

Jedan od osvjedočenijih nogometnih fanatika među poznatim osobama, Tarik Filipović, sa svojim je pratiteljima na Instagramu podijelilo jednu svoju posebnu ljubav, onu prema Nogometnom klubu Čelik iz Zenice, a sve je pokrenula njegova prijateljica Morana Zibar, popularna lovkinja iz kviza "Potjera", koja ga je današnjim darom oborila s nogu.

Morana je, naime, Tariku kupila značku kakve se sjećaju svi koju su sakupljali značke i odrastali u 80-ima, a koju krasi grb voljenog kluba glumca i voditelja zeničkih korijena.

"ZNAČKA NK "Čelik"...a volim ga od šeste godine, dok je bio FK "ČELIK"... hvala mojoj lovkinji Morani Zibar koja nađe ovo blago na buvljaku i kupi ga za mene. Jedina ogromna ljubav koja nema ljudske obrise... crveno-crno srce je moje" - napisao je Tarik uz objavljenu fotografiju.

Status je, dakako, brzo zapalio navijački plam i kod Tarikovih zemljaka.

"Zenica je Bosne zjenica. Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno", "Crno, Crveno srce zeničko. Volim te Čelik..Tarik Filipović nas nikada nije iznevjerio.. Bravo Tarik.. Volimo te" - poručili su mu oduševljeno simpatizeri i navijači kluba.

 

 

 

 

Naslovnica Showbizz