Mozaik Showbizz

'Živimo ubrzano'

Jole i supruga prvi put pokazali svoj raskošni splitski stan: Ana Čagalj zablistala 'na svom terenu', pogledajte video

'Živimo ubrzano'

Joško Čagalj Jole poznat je u glazbenim krugovima kao pravi zabavljač, ali i obiteljski čovjek na prvome mjestu. Tu je svoju dvostranost pjevač odlučio pokazati i u novome spotu u kojemu tumači ulogu samoga sebe, zaposlenog glazbenika s užurbanim dnevnim tempom, koji na kraju dana ipak žuri kući svojoj obitelji.

Pjesma se zove "Godišnjica", no ne sumnjamo da će mnogo više od standardne "poskočice" u Jolinom stilu obožavatelje zaintrigirati uvid u svakodnevnicu bračnoga para Čagalj. Ovaj put publiku su pustili po prvi puta i u svoj splitski dom.

Kadrovi spota snimani su, naime, u stanu bračnoga para, gdje sređena Ana dočekuje Jolu koji kasni (zaplet), a kroz šaljive zgode i nezgode s obožavateljima, producentom i ostalim akterima, Joli je na pameti samo stići kući na vrijeme za proslavu godišnjice.

"Htjeli smo da sve bude simpatično i iskreno, baš onako, kakvi mi i jesmo. Želja nam je bila prikazati stvarnu situaciju do koje nekad lako dođe u bračnom životu, bez glume i glumaca, ona i ja, jer tako i je. Živimo ubrzano, ali uvijek nađemo vrijeme za sebe, koliko god je nekada teško. Na kraju svake balade, mene moja ljubav čeka, a realno samo me ona i zanima", tumači splitski glazbenik.

 

Bračni par Tonči i Vjekoslava Huljić zaslužni su za glazbu i tekst pjesme, a redatelj spota je Jolin standardni suradnik Vojan Koceić.

"Neke od kadrova iz spota smo snimali u našem domu, tako da sam bila na svom terenu", kaže Ana Čagalj, uz mali dodatak:

"Ono što je najbitnije je uzajamna podrška, povjerenje i ljubav koje nas dvoje imamo, gradimo i bez kojih ionako, ni cvijeće ni svijeće, ništa ne znače", tumači ona svoje shvaćanje "godišnjice".

Naslovnica Showbizz