Mozaik Showbizz

Nestala s društvenih mreža

Je li ona uzrok raspadu braka najbogatijeg čovjeka na svijetu? Seksipilna voditeljica obiteljska je prijateljica, a i sama je još uvijek udana...

Nestala s društvenih mreža

Samo nekoliko sati nakon što je najbogatiji čovjek na svijetu, vlasnik Amazona Jeff Bezos objavio kako se razvodi od supruge MacKenzie, s kojom je proveo 25 godina u braku, američkim su se medijima proširile teorije o trećoj osobi.

Najbogatiji čovjek na svijetu razvodi se nakon 25 godina braka: 'I dalje ćemo biti obitelj i dobri prijatelji'

Navodno se radi o Lauren Sanchez, nekadašnjoj televizijskoj voditeljici i prognostičarki, poznatoj po zanosnom izgledu i osebujnom stilu vođenja emisija, kaže dobro upućen izvor za magazin People.

49-godišnja Sancez navode nije htjela komentirati, dapače, s društvenih je mreža kompletno nestala, ugasila sve profile i povukla se. Potez ne iznenađuje; osim što je dobra obiteljska prijateljica Bezosovih, i sama je još uvijek u braku, ali ne zadugo.

 

Naime, od svojeg se supruga s kojim je u braku provela trinaest godina Sanchez uskoro razvodi, kako potvrđuju američki mediji. Patrick Whitesell, uskoro bivši muž zanosne latine, jedan je od najmoćnijih agenata u Hollywoodu.

Isti izvor za People potvrdio je kako Bezos i Sanchez zadnjih nekoliko mjeseci provode sve više vremena zajedno.

"Počelo je u društvu na partyjima... Tu i tamo. Ali sve se češće pojavljuju zajedno i izazivaju zbunjene poglede. Jeff je upoznao i grupicu Laureninih prijateljica. Jednostavno su nerazdvojni...", tvrdi izvor.

 

Naslovnica Showbizz