Mozaik Showbizz

Malo drugačije

Dok se svi spremaju za novogodišnju feštu, ona ima sasvim drugačije planove: mlada Velolučanka otkrila kako će ući u 2019.

Malo drugačije

Dok se velika većina njenih vršnjaka sprema za novogodišnji party, ma kakav on bio, kućni, u klubu ili onaj na otvorenom, Domenica Žuvela mašta o nečemu sasvim drugačijem.

"Huljićeva uzdanica" iz Vele Luke, kako ju nazivaju u medijima, sprema se "najluđu večer u godini" provesti kod kuće, u pidžami gledati televiziju sa svojom obitelji, otkrila je za Gloriju.

"Nakon dugo godina novogodišnju noć ću provesti kod kuće, u rodnoj Vela Luci. Ne planiram nikakav uzbudljiv provod, štoviše radujem se intimnom druženju sa svojom obitelji, gledanju televizije i uživanju u blagdanskim delicijama. I Božić sam bila s mojima, a par dana nisam izlazila iz pidžame koju mi je mama darovala za Božić", otkriva pjevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nadam se da svi provodite Bozic u toplini svog doma.. nek’ vam je sretan i blagoslovljen, od 💖💫

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica) on

Ipak, nastup će odraditi, ali nešto ranije. Točno u podne Solinjani će moći uživati u njenim hitovima.

"Nastup je na otvorenom, u centru grada, a čim završi, jurim na trajekt za Korčulu. Voljela bih da mi i iduća godina bude kao 2018., pogotovo na profesionalnom polju jer sam doista puno radila, a za svoj trud sam primila i lijepa priznanja, poput pobjede na Splitskom festivalu. Puno mi znači i nagrada Hrvatske diskografske udruge za najboljeg mladog izvođača, a uz sve to sam i diplomirala glazbenu pedagogiju na splitskoj Umjetničkoj akademiji te sam radila na svom prvom albumu koji bi trebao izaći iduće godine", pohvalila se.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️🐻🐼

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica) on

Naslovnica Showbizz