Mozaik Showbizz

TKO GOVORI ISTINU?

Priča je dobila zanimljiv nastavak: nakon njene izjave da ga je financirala, Ivan Herceg uzvratio slovenskoj pjevačici Nini Donelli

TKO GOVORI ISTINU?

Glumac Ivan Herceg trenutačno se nalazi u austrijskom Hallstattu odakle je objavio zanimljivu fotografiju i još zanimljiviji opis.

- Nikakva osoba željna medijske pažnje s kojom sam dva puta sjedio za stolom u povećem društvu uz prevoditelja, a bome ni određeni novinari koji jedva čekaju da imaju što pisati o nebitnim stvarima neće mi pokvariti ovaj bajkoviti Hallstatt - poručio je Herceg aludirajući na izjavu slovenske pjevačice Nine Donelli o njihovoj navodnoj vezi, a koju donosimo u nastavku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by [email protected] (@ivan_herceg_privat) on

 

- Već dva dana mi telefon ne prestaje zvoniti od poziva brojnih novinara i upita o mojem odnosu s poštovanim gospodičićem Ivanom Hercegom. Mogu samo kazati da ja kao djevojka s 21 godinom ne trebam partnera od 38 godina kojeg ću ja financirati i brinuti se o njemu. I to je sve što ću reći na ovu temu! Vidimo se i uživamo na mojim brojnim koncertima ovih dana - poručila je putem Instagrama.

Herceg je dobio podršku obožavatelja iako neki smatraju kako se ne bi trebao previše uzbuđivati zbog napisa u medjima.

- A što se Vi gospodine Herceg toliko ložite na novinske članke, pa ko da se o drugih 7382 poznatih osoba ne pise sve i svašta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Donelli (@nina_donelli) on

 

- Tako je Ivane, ne daj da te slome, budi jak. Misli pozitivno, nasmij im se u lice. Uzivaj u ljepotama Hallstata - poručili su mu pratitelji.

Nina je također naišla na razumijevanje svojih pratitelja iako se ona, za razliku od Hercega suočila i s nekim negativnim komentarima.

- Bravo Nina! Pametno, ne daj na sebe! A zbog ovih baba koje brane "markantnog gospodina" me sram što sam ženskog roda!

Jako ružno to sto si napisala, ako ste i bili u vezi , a ružno je završilo to ne znači da moras prljav veš da iznosiš... - stoji ispood njezine fotografije, ali još preostaje za vidjeti hoće li priča dobiti novi nastavak.

 

 

 

 

Naslovnica Showbizz