Mozaik Showbizz

Zanimljiv obrat

'S poštovanom gospođicom nisam nikad ni bio!': najveći domaći zavodnik prekinuo sa 16 godina mlađom Slovenkom i poslao čudnu poruku novinarima

Zanimljiv obrat

Je li Ivan Herceg ikad bio s Ninom Donelli, ili pak ne, znaju vjerojatno samo njih dvoje. Jer javnost je zbunjena, glumčevi pratitelji na Instagramu također, nakon što je poslao poruku koja baca sasvim novo svjetlo na, očito nepostojeću, ljubavnu vezu između njega i šesnaest godina mlađe Slovenke.

Podsjećamo, još su u svibnju brojni mediji prenijeli Storyjevu ekskluzivu o "novoj vezi na sceni", a zgodni glumac i pjevačica viđeni su zajedno u javnosti. Držeći se za ruke uistinu su odavali sliku idiličnog para, ali Herceg sve ljutito negira. Odnedavno.

Glumac trenutno, naime, putuje po Europi, pa se javio iz Amsterdama. "Kakav grad...", oduševljeno je objavio, uz dodatak koji je iznenadio mnoge.

"Zamolit ću drage novinare da ne pišu napamet, i reć da nisam u nikakvoj vezi sa poštovanom gospođicom Ninom Donelli, niti sam ikad bio! Zahvaljujem!", stoji u objavi.

 

Koliko god bili zbunjeni, obožavatelji su ipak stali na stranu, usuđujemo se reći, najvećeg zavodnika na domaćoj javnoj sceni, koji je vezama s Tatjanom Jurić, Anitom Dujić, Anom Majhenić, Ecijom Ivušić i Petrom Dugandžić redovito punio stupce tabloida zadnjih godina. Poželjeli su mu dobar provod, a neki su i zahvalili u Ninino ime.

"Svaka čast Ivane na zaštiti časti jedne dame", poručila je glumcu jedna obožavateljica, iz samo sebi poznatih razloga i tumačenja objave.

Naslovnica Showbizz